4 ok, amiért minden nőnek kötelező maszturbálnia

nők maszturbálás önkielégítés szexuális élet orgazmus maszturbáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hagyjuk a gyémántokat: a nők legjobb barátai nem a Marilyn Monroe által megénekelt drágakövek, hanem az önkielégítés. Íme 4 dolog, ami miatt minden hölgy napirendjébe fel kell, hogy kerüljön a maszturbálás is. 

Boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel tőle

Szimpla biológia: az orgazmus közben felszabaduló endorfin és oxitocin nevű hormonoknak hála sokkal jobb lesz a közérzeted, javul a hangulatod, megnyugszol, ezáltal pedig sokkal könnyebben veszed a mindennapi akadályokat.

Forrás: giphy.com

Megismered a saját tested működését

Az önkielégítés által megtanulhatod, melyik érintésre hogyan reagál a tested, az így nyert magabiztosság által pedig a szexuális életed is javulni fog.

Segít megszüntetni a menstruációs görcsöket

Egyes feltételezések szerint a havi renderességgel jelentkező görcsöket enyhíti, vagy akár meg is szüntetheti az önkielégítés. Mindenesetre érdemes kipróbálni: élvezetesebb fájdalomcsillapító, mint a melegvizes palack...

Szebb leszel tőle

A maszturbálás közben átélt orgazmus olyan vegyi folyamatokat indít el a testben, amelyek gyulladáscsökkentő és ránctalanító hatással vannak a bőrre.

Masztitények: amit mindig is tudni akartál az önkielégítésről

Tudtad, hogy a babák is maszturbálnak? Hogy sokan a munkahelyükön is csinálják? A Life.hu itt gyűjtötte össze a legmeglepőbb érdekességeket az önkielégítésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.