Hagyjuk a gyémántokat: a nők legjobb barátai nem a Marilyn Monroe által megénekelt drágakövek, hanem az önkielégítés. Íme 4 dolog, ami miatt minden hölgy napirendjébe fel kell, hogy kerüljön a maszturbálás is. 

Boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel tőle

Szimpla biológia: az orgazmus közben felszabaduló endorfin és oxitocin nevű hormonoknak hála sokkal jobb lesz a közérzeted, javul a hangulatod, megnyugszol, ezáltal pedig sokkal könnyebben veszed a mindennapi akadályokat.

Forrás: giphy.com

Megismered a saját tested működését

Az önkielégítés által megtanulhatod, melyik érintésre hogyan reagál a tested, az így nyert magabiztosság által pedig a szexuális életed is javulni fog.

Segít megszüntetni a menstruációs görcsöket

Egyes feltételezések szerint a havi renderességgel jelentkező görcsöket enyhíti, vagy akár meg is szüntetheti az önkielégítés. Mindenesetre érdemes kipróbálni: élvezetesebb fájdalomcsillapító, mint a melegvizes palack...

Szebb leszel tőle

A maszturbálás közben átélt orgazmus olyan vegyi folyamatokat indít el a testben, amelyek gyulladáscsökkentő és ránctalanító hatással vannak a bőrre. 

Masztitények: amit mindig is tudni akartál az önkielégítésről
Tudtad, hogy a babák is maszturbálnak? Hogy sokan a munkahelyükön is csinálják? A Life.hu itt gyűjtötte össze a legmeglepőbb érdekességeket az önkielégítésről.