Titkos esküvőre készül Jennifer Lopez?

Forrás: Northfoto -
esküvő házasság Casper Smart titok kapcsolat Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem gondolta volna, hogy ennyire komolyra fordulhat a 46 éves énekesnő és 29 éves pasijának "se veled, se nélküled" kapcsolata. A hírek szerint ugyanis a pár már az esküvőt tervezgeti.

Az énekesnő egy közeli barátja szerint a díva már alig várja, hogy újra oltár elé állhasson, és szerelmével, Casper Smarttal titokban már a nagy napot tervezgetik. Ez sokakat meglepett, hiszen a pár kapcsolata egyáltalán nem indult ilyen komolynak, többször szakítottak is, és a jelentős korkülönbség miatt senki nem jósolt nekik hosszú jövőt.

Jennifer Lopez és Casper Smart Forrás: Northfoto

Ezt cáfolják a mostani hírek, melyek szerint Jennifer a nyár végén már szeretne Mrs. Smart lenni, az exkluzív és szigorúan titkos esküvőre pedig olyan 150 főt hívna meg, akik között helyet kapna többek közt Victoria Beckham és Eva Longoria is - legalábbis ezt kotyogta ki a Life&Style magazinnak az énekesnő egy közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.