Kloé az Ádám keresi Évát meztelen párkeresőben látható, korábban olasz tévéshow-kban szerepelt, még egy valóságshow-t is megnyert. Az Origónak kapcsolatairól mesélt még a szigetre való utazás előtt.

Kloé emlékezetes karaktere a Viasat3 pucér műsorának, övé voltak a legőszintébb percek az első adásban, amikor sírás közben elmesélte Anettnek, hogy három hónaposan elvetélt, ettől aztán tönkre is ment a kapcsolata, és azóta sem talál magának rendes férfit.

KloéForrás: Viasat / Szoke Richard

3-4 éves együttélései, komoly kapcsolatai voltak. "Három éve egyedül vagyok, nem nagyon engedek magamhoz senkit. Nem volt egyéjszakás kalandom sem, nem tudom elképzelni. Na jó, egyszer volt, kipróbáltam a szexet egy lánnyal is. Reménykedtem, hogy leszbikus vagyok, akkor minden könnyebb lenne, de sajnos nem vagyok az" - mondta, láthatóan komolyan gondolva ezt.

"Elég erős egyéniség vagyok, de ha nincs mellettem egy erős férfi, akkor mindenféle dologba belevágok... mint például ez a meztelen párkereső. Ha viszont van mellettem egy erős pár, akkor házitündér, kiscica tudok lenni mellette. Két véglet van bennem" - fejtegette.

Kloé elég magas nő, ez ülve is látszik: lehet alacsonyabb a párja, volt ilyen, őt nem zavarta. Azt állítja, hogy ő vetett véget minden kapcsolatának: "Ha már nem tudok adni, ha megállt a dolog, akkor lépni kell, és nem maradok valaki mellett csak azért, hogy ne legyek egyedül.

KloéForrás: Viasat / Szoke Richard

A szingli szót sem szeretem, jól érzem magam egyedül. 28 éves vagyok, ráérek.

Ha találok együttélésre alkalmas férfit, akkor jó, de amúgy úgy élek, ahogy szeretek."