Hogyan néz ki a Hamupipőke-sztori a Tinder világában? - Megmutatjuk!

randizás Hamupipőke Tinder Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetnek hála egy igazán elgondolkodtató videó látott napvilágot. A modern Hamupipőke-sztori humoros, ugyanakkor cinikus formában ültette át a régi, naiv mesénket a valóságba.

Emlékeztek még a gyerekként dédelgetett álmaitokra, ami a szőke hercegről szólt?! Persze később mindezt felváltotta az "Igazi", vagy a "nagy Ő", no meg

az összetört, kiábrándult szívek fájdalmai.

Aztán egyszer csak berobbant a Tinder nevezetű randioldal, ami még mindig elképesztő sikernek örvend, annak ellenére is, hogy az ott megbeszélt randik gyakran rengeteg veszélyt rejthetnek, ám arról se feledkezzünk meg, hogy sok párost ez az alkalmazás hozott össze, - és nem csak egy légyott erejéig.

Hamupipőke randizni megy (Illusztráció)

Nos, most egy olyan videót hoztunk nektek, ami bemutatja, hogyan is néz ki a modern valóság Hamupipőke meséjében.

Kim Basinger lerántotta a fátylat a válásának mocskos részleteirőlhttp://www.life.hu/intim/20160502-kim-basinger-lerantotta-a-fatylat-a-valasanak-mocskos-reszleteirol.htmlAz Oscar-díjas Kim Basinger exférjéről, Alec Baldwinról és házasságukról beszélt egy nemrég adott interjúban.IntimOrigoEgy pár az egyik barcelonai metrómegállóban esett egymásnakhttp://www.life.hu/intim/20160429-egy-par-az-egyik-barcelonai-metromegalloban-szexelt.htmlEgy párocska nem bírt magával, így az egyik barcelonai metrómegállóban került sor a légyottra. Arra viszont nem is gondoltak, hogy a XXI. században ez nem a legjobb ötlet. Egy arra járó ugyanis felvette az akciót, a videó pedig az interneten kötött ki. Intim--Íme, pár dolog, amit lehet, hogy nem tudtál eddig a G-pontról - 5 pontbanhttp://www.life.hu/intim/20160415-5-dolog-amit-nem-tudtal-a-g-pontrol.htmlA nők G-pontja továbbra is sokak számára rejtély, de szerencsére akad pár lelkes felfedező, akik ezáltal érték el a csúcsot, vagy juttattak oda másokat, és persze azóta is boldogan lengetik a zászlót. Szóval mit érdemes tudni a G-pontról? A következőket biztosan! Intim--Mariah Carey mellbimbói kiszabadultak - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160422-mariah-carey-mellbimbokat-villantott-parizsban.htmlAz énekesnő párizsi koncertje előtt kápráztatta el közönségét a remek alakjával, és kivillanó mellbimbójával, amikor egy mélyen kivágott fekete ruhában hagyta el a hotelt. Intim--A britek imádják az anális szexet, a kormány aggódikhttp://www.life.hu/intim/20160412-a-britek-imadjak-az-analis-szexet-a-kormany-aggodik.htmlA brit kormány jelentése szerint egyre elterjedebb az anális szex, annak ellenére is, hogy kimutatták: annyira nem is élvezik a nők. Mindezért a pornót teszik felelőssé. IntimThinkstockCsupán egy gyöngysor takarja Bella Hadid testéthttp://www.life.hu/intim/20160411-gigi-hadid-huga-bella-hadid-ugy-nez-ki-mint-jennifer-lawrence.html"Bocsánat, Mama!" - írta a fiatalabb Hadid kisasszony az Instagramra feltöltött félmeztelen képe mellé. Majd hozzátette, hogy a pőre fotó egy titkos projekt része. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.