Hulk Hogan újra perel a kiszivárgott szexvideója miatt

Forrás: AFP -
szexvideó per Hulk Hogan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pankrátor újra a bírósághoz fordult a kiszivárgott szexvideója miatt, amin ráadásul rasszista megjegyzéseket is tett lányának barátjára. 

Hulk Hogan karrierjébe került a kiszivárgott videó. Bár az egykori pankrátor már nyert egy pert a Gawker Media ellen az erotikus felvételek kiszivárogtatása miatt, most újra bírósághoz fordult.

Forrás: AFP

115 millió dollárt ítéltek Hulk Hogannek. A pankrátor viszont elvesztette állását a felvétel kikerülése miatt, és természetesen a hírnevének sem tettek jót a rasszista megnyilvánulások. A pankrátor szerint a Gawker-birodalom átadta a felvételeket a Radar Online-nak és a National Enquirer magazinnak, most ezért pereli a vállalatot. Gawker szerint ez az egész egyszerűen nevetséges. Álláspontjuk szerint nem tehet Hulk Hogan mást felelőssé azért, mert ő rasszista megjegyzéseket tett, és ők soha nem szivárogtattak ki semmit. Az egyetlen, aki hibás azért, mert Hulk Hogan elvesztette az állását, az maga Hulk Hogan - írja a Daily Mail.

Eljegyezte 27 évvel fiatalabb szerelmét David Hasselhoffhttp://www.life.hu/intim/20160503-david-hasselhoff-szinesz-eljegyezte-a-nala-27-evvel-fiatalabb-szerelmet-hayley-roberts-et.htmlA Knight Rider és a Baywatch sztárja egy romantikus pikniken tette fel azt a bizonyos kérdést 36 éves barátnőjének, Hayley Robertsnek. Intim--Ennyire komoly a dolog? Férje nélkül gálázott Beyoncéhttp://www.life.hu/intim/20160503-beyonce-enekesno-ferje-jay-z-nelkul-jelent-meg-a-met-galan.htmlA zeneipar elsőszámú sztárpárja a másik nélkül jelent meg az idei MET gálán. Intim--Rosie Huntington-Whiteley brutál dögöshttp://www.life.hu/intim/20160503-rosie-huntington-whiteley-modell-brutal-dogos.htmlJason Stathem párja, Rosie Huntington-Whiteley állati jól néz ki fehérneműben.IntimOrigoSokkoló! Julia Roberts szexjátékokat árulhttp://www.life.hu/intim/20160502-julia-roberts-szexjatekokat-arul-de-nem-akarhogyan.htmlJulia Roberts nemrég egy talk show-ban bebizonyította, hogy remek kereskedői vénával rendelkezik. Roberts ugyanis azt a feladatot kapta, hogy adjon el egy szexuális segédeszközökből álló szettet, ám mindezt úgy, hogy neki fogalma sem volt arról, hogy mi is árul. Intim--Sosem volt még olyan szexi a gumicukorevés, mint Emily Shepharddalhttp://www.life.hu/intim/20160502-emily-shephard-modell-todd-pendu-fotosorozataban-meztelenul-gumicukrot-eszik.htmlMeztelenül csámcsogni az ínycsiklandó édessségeken: így kell kimaxolni a nyalakodás fogalmát. Intim--Tüzes sorozat: Ágyba csábít a tökéletes mellű német modellhttp://www.life.hu/intim/20160502-kai-hendrik-schroeder-nemet-fotos-fulledt-sorozata-a-caro-nevu-nemet-modellrol.htmlHihetetlenül dögös képsorozatot készített a hibátlan testű modellről egy német fotós. Nem volt nehéz dolga, hiszen Caro úgy tökéletes, ahogy van. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.