Brad Pitt szenvedélyes szexjelenete mindenkit ámulatba ejtett

Forrás: AFP -
Brad Pitt szexjelenet Thelma és Louise Geena Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Brad Pitt levetkőzik egy filmben, nők milliói sóhajtanak fel vágyakozva. A legnagyobb csodálatot mégis Brad Pitt és Geena Davis szeretkezése váltotta ki, még a Thelma és Louise című filmben.

A film bemutatójának huszonötödik évfordulóján Geena Davis és Susan Sarandon elevenítették fel az emlékezetes jelenetet, ahogy azt is, hogy miért éppen Brad Pittre esett a választásuk a jelöltek közül.

Forrás: AFP

Geena elmondta, hogy ő már 1991-ben is többet látott benne, mint egy hihetetlen jóképű, szexi srácot, így a jelentkezők közül rögtön őt javasolta J.D. szerepére - írja az Origo. „Nem kérdeztek meg, hogy én kivel játszanék a legszívesebben, úgyhogy magamtól jeleztem. A szőke srácot javasoltam. Ki mást?” - mondta a színésznő. Susan Sarandon pedig azt mesélte, hogy a szeretkezős jelenet annyira ámulatba ejtette a stábot, hogy még ebédelni is elfelejtettek. Hozzátette, általában minden felvett részt gyorsítva néztek vissza, kivéve Brad Pitt és Geena Davis együttlétét.

Bevallotta a szüleinek, hogy leszbikus - Lefotózta a reakciójukathttp://www.life.hu/intim/20160503-egy-fotos-elmondta-a-szuleinek-hogy-leszbikus-es-vegigfotozta-a-reakciojukat.htmlAz ecuadori születésű Paola Paredes már ötéves kora óta tisztában van azzal, hogy a lányokat szereti, ám szülei elől mindig is titkolta, 29 évesen úgy döntött, elmondja a katolikus szüleinek. Az elkészült projekt neve Unveiled lett. IntimOrigoKiderült, hogy leszbikus - Elbúcsúzhatott a munkájátólhttp://www.life.hu/intim/20160503-samantha-chirichella-a-leszbikus-muveszfotoja-miatt-bucsuzhatott-el-a-munkajatol.htmlSamantha Chirichella ígéretes állás előtt állt: 18 milliós fizetés évente, és egy remek pozíció. Ám az egészet elbukta, miután a főnökei felfedeztek egy leszbikus fotót az Instagramján. IntimOrigo1 millió dollárra biztosította péniszét a selyemfiúhttp://www.life.hu/intim/20160503-nick-hawk-dzsigolo-valosagshow-sztar-1-millio-dollarra-biztositotta-peniszet.htmlMinden férfi félti a szerszámát, de Nick Hawk reality-sztár olyannyira, hogy biztosítást is kötött legbecsesebb kincsére. Intim--Szex szólóban? Elmondjuk hogyan juss a csúcsra egyedül!http://www.life.hu/intim/20160503-igy-juss-a-csucsra-egyedul-avagy-a-maszturbalas-egeszsegugyi-hatasai.htmlValószínűleg nem véletlen, hogy ennél a cikknél landoltál, hiszen senki sem születik profi maszturbálóként, és nagy eséllyel sokunk szülei sem ecsetelgették a "A hogyan elégítsd ki önmagad?" témát. Most elárulunk pár tippet azzal kapcsolatban, hogyan juthatsz a csúcsra egyedül. IntimThinkstockTényleg annyira fontos a pénisz mérete?http://www.life.hu/intim/20160503-a-penisz-merete-tenyleg-annyira-fontos-a-szexben-es-a-parkapcsolatban.htmlAmióta világ a világ, nem hagyja nyugodni az emberiséget az ideális méretű pénisz kérdése. Egy friss kutatás során kiderült, mennyire egyeznek az elvárások és a valóság. Intim--5 dolog, amit minden pasinak azonnal abba kell hagynia az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160503-5-dolog-ami-tilos-a-pasiknak-szex-kozben.htmlAmi az egyiknek izgató, az a másiknak vágyölő. A Life.hu összegyűjtötte azt az 5 dolgot, amelyeket jobb, ha minden férfi észben tart, mielőtt szexre kerülne sor. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.