Felül semmi! Irina Shayk megint nem viccel a meztelenkedéssel

Irina Shayk modell félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép modell újabb félpucér fotóval örvendeztette meg a rajongóit.

Csodás test, elképesző idomok és formák. Bradley Cooper pedig egy igazán szerencsés fickó.

Irina búvárszemüvegben villantott melleket

A modell, akinek múltkor csak egy hatalmas hal takarta csupasz testét, itt egy szál búvárszemüvegben villantott melleket.
Csikló, gerinc, péniszméret? Teljesen mástól függ a női és a férfiorgazmushttp://www.life.hu/intim/20160507-a-ferfiak-orgazmusa-fejben-dol-el-a-noke-a-testhelyzettol-fugg.htmlÁltalános tévhit, hogy az orgazmus olyasmi, ami fölött kontrollja van az embernek, elsősorban ugyanis az anatómia az, ami dönt.IntimThinkstockHáj, hurkák, sörhas: Minden negyedik ember azt érzi, túl kövér a szexhezhttp://www.life.hu/intim/20160507-negybol-egy-ember-erzi-ugy-hogy-tul-kover-a-szexhez-haj-hurkak-sorhas.htmlA súlygyarapodás az emberek 57 százalékának általános boldogságérzetére hatással van. Ötvenkét százalék állítja, hogy kevésbé magabiztos az extra kilók hatására, 24 százalék pedig egyenesen túl kövérnek érzi magát a szexhez.Intim--Megszűnő libidók: Ezért nem kívánja a szexet egy átlagos 30 éves fickóhttp://www.life.hu/intim/20160507-ezert-nem-kivanja-a-szexet-egy-atlagos-30-eves-ficko-egyre-tobbeknek-csokken-a-libidojuk.htmlEgy londoni pszichoterapeuta szerint az alacsony libidó a kapcsolatban élő férfiak 28 százalékát érinti. A jelenség neve hipoaktív szexuális zavar (HDSS), és a jelek szerint a 30-as férfiakat sem kerüli el.Intim--Spermablokkolás és hereinjekció? Így működik férfi fogamzásgátlóhttp://www.life.hu/intim/20160507-hatekony-az-uj-ferfi-fogamzasgatlo-injekcio-igy-mukodik-ferfi-fogamzasgatlo.htmlA férfiak számára eddig csupán az óvszer és a vazektómia jelentett megoldást a fogamzásgátlásra, de most úgy új, megbízható és visszafordítható opció jelent meg a piacon. A Vasalgel nevű injekció a spermát blokkolja, s az eddig kísérletek szerint semmilyen mellékhatása nincs.Intim--Szex? Érintés? Fájdalom? Mindent a péniszérzékenységről!http://www.life.hu/intim/20160507-az-ujszulott-kori-korulmeteles-nem-csokkenti-a-penisz-erzekenyseget-a-ferfiakban.htmlA The Journal of Urology című szakfolyóiratban megjelent új kutatás azt mutatja, hogy nincs különbség a pénisz különböző stimulusokkal szembeni érzékenységét illetően a körülmetélt és a körülmetéletlen férfiak között.IntimOrigoAz örökké forró kapcsolat titka - Nem nehéz, tanuld meg!http://www.life.hu/intim/20160507-igy-lesz-mindig-forro-a-kapcsolatotok.htmlMindketten borzasztóan elfoglaltak vagytok? Íme néhány tipp, hogy a szerelmetek akkor is lángoljon, ha úgy tűnik, hogy nincs rá idő. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.