Pintér Tibor 14 év után válik

Forrás: REUTERS -
válás Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett sármos énekesén nem is látszik, hogy élete egyik legnehezebb időszakában van. 

"Egy évvel ezelőtt nagyon komoly érzelmi válságba kerültem,amelynek sajnos az lett a vége, hogy elválunk a feleségemmel. Tiszteletben és barátságban tesszük mindezt, de eljött az a pillanat, amikor rájöttünk, hogy jobb elengedni a másikat, és megadni a lehetőséget neki arra, hogy mással boldog legyen" – mesélte a Blikknek a színész, és hozzátette, volt, hogy egy hétig nem is evett, annyira ki volt borulva.

Forrás: REUTERS

"Húzós és kemény időszak volt, tényleg nem ettem, csak szivaroztam, és hajtottam magam. A munkába menekültem, aminek köszönhetően annyira túlpörögtem, hogy csak altatóval tudtam aludni. Mivel egy-egy előadás eleve olyan kemény fizikai munka, hogy két-három kilót is fogyok alkalmanként, így hamar meglátszott rajtam, hogy valami nincs rend­­ben. Érez­­tem, hogy ez így nem jó, de amikor a tükörbe néztem, annak örültem, hogy végre olyan izmok is látszanak, amelyek korábban soha. Pedig mindig is sportoltam. Ezért úgy döntöttem, hogy erényt kovácsolok ebből!" – tette hozzá a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.