Végre! ÉNB Joe elvette feleségül ÉNB Barbit

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
lagzi esküvő ÉNB Joe Éjjel-nappal Budapest RTL Klub ÉNB Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest se veled se nélküled kapcsolatban élő két sztárja végül elkötelezte magát.

ÉNB Joe nehezen adta be a derekát ÉNB Barbinak, és egy meghiúsult esküvő, valamint számtalan szakítás után végül úgy döntött, mégiscsak a szőkeség mellett van a helye, és elvette feleségül. Remélhetőleg a szerelmesek története innentől kezdve csupa jót és szépet tartogat majd.

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest
Kiderült, hogy miért válnak - Ozzy Osbourne megcsalta a feleségéthttp://www.life.hu/intim/20160509-33-ev-utan-elvalik-sharon-es-ozzy-osbourne.htmlSharon és Ozzy 33 év házasság után a válás mellett döntöttek. Sokan csak találgatták, hogy mi lehet ennek az oka, ám mint kiderült, a zenész megcsalta a feleségét. Intim--Hoppá! Szexért és némi gyengédségért ad ki szobát a volt megasztároshttp://www.life.hu/intim/20160509-a-volt-megasztaros-attila-kiadna-szobajat-szexert-es-szerelemert-cserebe.htmlA tehetségkutatóban feltűnt játékos nemcsak nemi aktust keres, hanem hosszú távú párkapcsolatot, szerelmet, amiért cserébe lakhatást biztosít egy egyedülálló hölgyeménynek. IntimOrigo8 dolog, amit minden szerelmespár csinál – és minden szingli utálhttp://www.life.hu/intim/20160506-szinglik-ezeket-nem-szeretik-a-szerelmesparoktol.htmlA szerelem szép dolog, de olyankor az ember hajlamos elfelejteni, hogy a párján kívül más is a világon van. Ennek igencsak feltűnő jeleit pedig a szinglik is észreveszik... IntimOrigoHajdú Péter is kiállt Kiss László áldozata, Takáts Zsuzsanna melletthttp://www.life.hu/intim/20160508-hajdu-peter-musorvezeto-is-kiall-kiss-laszloaldozata-takacs-zsuzsanna-mellett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megszólalt Kiss László eddig halottnak mondott áldozata, aki elképesztő részletességgel számolt be arról a bizonyos naporól. IntimOrigoSzex? Érintés? Fájdalom? Mindent a péniszérzékenységről!http://www.life.hu/intim/20160507-az-ujszulott-kori-korulmeteles-nem-csokkenti-a-penisz-erzekenyseget-a-ferfiakban.htmlA The Journal of Urology című szakfolyóiratban megjelent új kutatás azt mutatja, hogy nincs különbség a pénisz különböző stimulusokkal szembeni érzékenységét illetően a körülmetélt és a körülmetéletlen férfiak között. IntimOrigoIlyen egy fülledt fétispartiba csöppenni http://www.life.hu/intim/20160507-ilyen-egy-fulledt-fetispartiba-csoppenni.htmlMaszkok, láncok, bilincsek... A fétisszexet csak azok érthetik meg igazán, akik a részesei voltak legalább egyszer. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.