Ez a perverz bugyitolvaj akár egy kisebb fehérnemű üzletet is nyithatna

fehérnemű tolvaj Japán Kavaszaki üzlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy japán férfi a szomszédja ruhaszárító állványáról lopott el 12 darab női fehérneműt, de lebukott. A rendőrök házkutatást is tartottak nála, és szégyen, vagy sem, de több női bugyija és melltartója volt, mint a szerkesztőségünkben ülőknek összesen. A kollekciója közel 200 darabból állt.

"Imádom a női fehérneműket, minden szexuális vágyamat kielégítik"- legalábbis ezzel védekezett az a 31 éves japán férfi, Tomohiro Honma, aki a szomszédja ruhaszárítójáról lopott el

12 darab nő fehérneműt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi otthonában később megtalálták a 200 darabos bugyi és melltartó gyűjteményét is, amelyről a rendőrök megállapították, hogy szintén lopott. A férfi egyébként remek ízléssel van megáldva, a nyomozás során ugyanis kiderült, hogy egy Victoria's Secret üzletbe is benézett, felvette a szexi darabokat,

majd egy laza mozdulattal kisétált.

De nem csak ő, hanem egy bizonyos Pablo Munoz is hasonló érdeklődést mutatott a női bugyik iránt. Az ő lopott kollekciója közel 1000 darabos volt, és 18 ezer fontot ért, ám ahelyett, hogy eladta volna, inkább otthon őrizte őket - számolt be a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.