Szerelmesek lettünk az Instagram szexi vikingjébe

férfi Norvégia Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyálcsorgatva bámultuk a norvég Lasse Matberg Instagram-oldalát. Hihetetlenül magas, hosszú szőke haja és duzzadó izmai vannak, Hegyet mászik, szakmája szerint tengerésztiszt, összegezve: idegesítően tökéletes.

Sokáig böngésztük a Norvágiában élő 30 éves Lasse Matberg képeit, de aztán fejbe csapott minket a szörnyű felismerés,

egyszerűen hibátlan az Instagram szexi vikingje.

Forrás: Lasse Matberg

Sokan nem is gondolnák, hogy Lassét gyerekkorában rengetegszer csúfolták a kesze-kusza fogsora miatt, aminek mára már nyoma sincs. Ráadásul Lasse felnőtt fejjel már ahhoz is ért, hogyan csavarjon még egyet a már amúgy is kiakadt szeximérőn. Így!

Forrás: Lasse Matberg

Hegyet mászik, tengerésztiszt és ha ez még nem lenne elég, még motorozik is...

Forrás: Lasse Matberg

Az egyetlen baj, hogy már mások is szemet vetettek rá, Instagramján ugyanis közel 17 ezer követője van. Nem csodálkozunk...

Szoftpornóval dobta fel hirdetését egy ingatlanirodahttp://www.life.hu/news/20160510-ingatlanhirdetesbe-rejtett-felnottfilmmel-rukkolt-elo-egy-ingatlaniroda.htmlEgy Los-Angeles-i ingatlaniroda újraértelmezte az ingatlanhirdetéseket: felkért egy szexi modellt, aki lelkesen megmutatta a popóját, majd csókolózott egy másik nővel, mindezt pedig egy 12,5 millió dollár (3,5 milliárd forint) értékű eladásra kínált luxusházban. News--Kulka János nemsokára elhagyhatja a kórházathttp://www.life.hu/news/20160506-kulka-janos-hazamehet-a-korhazbol.htmlÁprilis közepén Kulka Jánost kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A színészért egy ország aggódott, ám most úgy tűnik, hogy sokkal jobban van, és jövő héten már hazaengedhetik a kórházból. News--A troll Csipkerózsika-sztori: Miközben a lány aludt, párja levágta a hajáthttp://www.life.hu/news/20160505-a-troll-csipkerozsika-sztori-mikozben-a-lany-aludt-parja-levagta-a-hajat.htmlElég durva "poén" áldozata lett az a 22 éves lány, akit barátja viccelt meg, mégpedig úgy, hogy levágta a lány haját. A barátnő persze mit sem sejtve aludt, és kis híján sokkot kapott, amikor felébredt. NewsThinkstockPánik tört ki a csepeli strandonhttp://www.life.hu/news/20160504-panik-tort-ki-a-csepeli-strandon.htmlMentők, tűzoltók, és a rendőrök is kivonultak a csepeli strandhoz szerda délután, mert a gyanú szerint szivárgott a klórgáz, ám ez alaptalannak bizonyult. News--A Facebook 10 ezer dollárral köszönte meg a 10 éves hacker munkájáthttp://www.life.hu/news/20160504-a-facebook-10-ezer-dollarral-koszonte-meg-a-10-eves-hacker-munkajat.htmlBicikli és focilabda - ezt veszi magának a Facebooktól kapott 10 ezer dolláros jutalomból az a tízéves kisfiú, aki egy súlyos hibát fedezett fel az Instagramon. NewsThinkstockNők verték meg azt a török férfit, aki a péniszét mutogatta egy buszonhttp://www.life.hu/news/20160503-megvertek-a-torok-ferfit-aki-a-peniszet-mutogatta-egy-teletomott-buszon.htmlNői utasok vertek meg egy szatírt egy török buszon. A mutogatós férfi duplán pórul járt, mivel a busz sofőrje a rendőrörs bejárata előtt parkolt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.