Minden férfi mástól érzi magát igazán jól – ez igaz az orális kényeztetés esetében is. Néhány dologgal azért nem árt mindkét félnek tisztában lennie!

Kikapcsolódás

Erre vágyik az, akinek a lábai között heversz, semmi másra. Ha valamire megkér, hogy másként csináld, akkor azt azért teszi, mert tudja, mit élvez igazán és így a nyakad sem fog görcsölni a folyamatos sikertelen próbálkozástól.

Lecsukott szemek

Ez nem azt jelenti, hogy alszik, csupán élvezi a kényeztetést, még akkor is, ha ez néha vita forrása.

Forrás: Thinkstock

Korábban elmegy

Volt már rá példa a történelemben, hogy egy férfi nem tudta időben eltávolítani a tested közeléből a péniszét orgazmus után. A végtermék miatt ne legyél rá mérges, hiszen ilyenkor nehezen kontrollálja a mozdulatait.

Orgazmus után

Ne vedd sértésnek, ha nem akar megcsókolni, miután hevesen játszottál a golyóival és a péniszével. Mindkettőtöknek jobb, ha előbb fogat mosol, aztán minden megy tovább a maga útján. Nem mellesleg egy 2012-es kutatás szerint ez valóban gyakori konfliktusforrás a párok között.

Lelkesedés

Kinek van kedve az orális örömökhöz bármilyen szinten, ha a párja fancsali, unott fejet vág? Itt a kikapcsolódás és az élvezetek ideje! 

5 kínos szexbaleset, amibe te is belepirulsz
Ha már nem mondhatod el senkinek, mondd el mindenkinek! A Reddit felhasználói szerencsére nem szégyenlősek, ha szex közben elszenvedett, cikis pillanataikat kell megosztaniuk az internet közönsége előtt. Összegyűjtöttük az 5 legütősebbet.