Nemzeti pornóarchívumot tervez Kovi

Forrás: Origo -
pornó archívum internet Kovi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország pornóproducereinek koronázatlan királya azon fáradozik, hogy a rengeteg felnőttfilmjét nemzeti archívumba rendezze.

“Persze nem biztos, hogy ez lesz a neve, nehogy bonyodalmakba keveredjek” - kezdi Kovi ötletének elmesélését. A producer hozzátette, már folynak az előkészületek az elmúlt 22 év termésének digitalizálására.

Forrás: Origo
Amit mondasz, nem ér agyat: Így csúszik el a kapcsolatban a kommunikációhttp://www.life.hu/intim/20160512-pilat-gabor-amikor-amit-mondasz-nem-er-agyat-igy-csuszik-el-a-kapcsolatban-a-kommunikacio.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan beszélünk el egymás mellett egy párkapcsolatban? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. Intim--Pintér Tibor belefogyott a szerelmi bánatba, egy falat sem ment le a torkánhttp://www.life.hu/intim/20160513-pinter-tibor-a-nagy-duett-enekese-kuzd-a-hazassagaert.htmlAhogy már megírtuk, Pintér Tibor és felesége, Bea házassága mélypontra jutott, Néhány napja a válásról beszéltek, sőt, az első tárgyaláson túl is vannak, ám most mégis úgy döntöttek, mielőtt végleg búcsút mondanának házasságuknak, adnak maguknak még egy esélyt. IntimREUTERSSarka Kata leszaggatta magáról a ruhát - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160513-sarka-kata-leszaggatja-magarol-a-ruhat-facebook-oldalan-tett-kozze-szexi-kepet-mellvillantassal.htmlElképesztően szexi képet tett közzé magáról Hajdú Péter felesége. Katán ez a szett ott feszül, ahol kell, és még egy kis mellvillantás is belefért. IntimOrigo5 dolog, amit tudni akarsz az orális szexrőlhttp://www.life.hu/intim/20160510-oralis-szex-testkozelbol-ezert-es-igy-elvezi-a-ferfi.htmlMinden férfi mástól érzi magát igazán jól – ez igaz az orális kényeztetés esetében is. Néhány dologgal azért nem árt mindkét félnek tisztában lennie! IntimThinkstockRobert Pattinson a hírek szerint decemberben megnősülhttp://www.life.hu/intim/20160512-robert-pattinson-oltar-ele-all-meg-decemberben-elveszi-szerelmet-a-sztar.htmlAz Alkonyat sztárja és kedvese a hírek szerint már az esküvő napját is kitűzték. A rajongók teljesen kiakadtak, hiszen mindenki abban reménykedett, hogy még újra összejönnek Kristen Stewarttal. IntimOrigoKucsera Gábor: “Soha nem voltam rászorulva a csajozásra”http://www.life.hu/intim/20160512-kucsera-gabornak-soha-nem-kellett-csajoznia-sajat-bevallasa-szerint-bena-is.htmlNem olyan meglepő, hogy a sármos sportolónak soha nem kellett megerőltetnie magát azért, hogy legyen mellette valaki. Az viszont igen, hogy saját bevallása szerint béna is a csajozásban. IntimMTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.