Magyarország pornóproducereinek koronázatlan királya azon fáradozik, hogy a rengeteg felnőttfilmjét nemzeti archívumba rendezze.

“Persze nem biztos, hogy ez lesz a neve, nehogy bonyodalmakba keveredjek” - kezdi Kovi ötletének elmesélését. A producer hozzátette, már folynak az előkészületek az elmúlt 22 év termésének digitalizálására. 

Forrás: Origo

Nem kevés munka lesz, a filmek jelenleg BETA mágnesszalagokon vannak tárolva, és akad köztük 25 éves felvétel is. Ám ha ezzel végzett, akkor egy igazi pornótörténelem tárulhat a nagykorú internetezők elé. Ha ezzel végeztem, akkor feltöltöm az egészet az internetre, és mindenki által hozzáférhetővé fogom tenni” - mondta Kovi a Borsnak. A felnőttfilmes szerint erre azért van szükség, mert ezzel eddig senki nem foglalkozott, pedig még a videókölcsönzők virágkorában egy üzlet sem lehetett pornó nélkül. Ráadásul ezek a filmek egyfajta korrajzok is. Az egykori szereplőknek pedig nem lehet kifogásuk, mert olyan szerződést írtak alá, ami ezt lehetővé teszi. "Annak idején velük olyan szerződést írtunk alá, amivel hozzájárultak a film terjesztéséhez, nem tehetnek ellene semmit, tiszta sor" - szögezte le Kovi.