Ahogy már megírtuk, Pintér Tibor és felesége, Bea házassága mélypontra jutott, Néhány napja a válásról beszéltek, sőt, az első tárgyaláson túl is vannak, ám most mégis úgy döntöttek, mielőtt végleg búcsút mondanának házasságuknak, adnak maguknak még egy esélyt. 

"Bea ott volt A Nagy Duett élő adásában is, és a partnerem, Rubint Réka azt mondta, látszik, hogy nincs még veszve ez a kapcsolat, hiszen még most is úgy nézünk egymásra, ahogy csak a szerelmesek tudnak. Negyvenévesen még megadhatjuk magunknak az esélyt arra, hogy új társat találjunk. Persze nem lesz könnyű, mert ebben a korban megvannak a rigolyáink, a saját komfortzónánk, amibe nehéz új embert beengedni. Megegyeztünk abban, hogy jobb egy minőségi válás és az azt követő minőségi életforma, mint egy kapcsolati kényszerben töltött házasság. Kiegyensúlyozottabb lehet a gyerek is, ha normális szülőket lát maga körül, még ha nincsenek is együtt, de persze azért a legjobb az lenne neki is, ha sikerülne megmenteni a házasságunkat" – mondta Tibor a Bestnek. 

Forrás: REUTERS

Pintér Tibor egyébként konkrétan belefogyott a bánatba, elárulta, hogy körülbelül öt napig szinte nem is evett semmit, nem volt ugyanis étvágya. "Sokan mondják, milyen beesett az arcom, mennyire furcsa vagyok. Erre csak azt válaszolom, én mostanában értem igazán férfivá. Nem furcsa vagyok, hanem férfi lettem. Ehhez kellettek a lelki traumák, az előző nyár házassági válsága. Amikor a problémák elkezdődtek, öt napig semmit nem ettem, mert nem bírtam. De nekem tetszik, hogy ilyen Daniel Craig-es arcélt kaptam. Lélekben is most lettem férfi. Ma már szívesen megküzdök egy nőért, sőt azt is tudom, hogy egy nőt szolgálni kell" – tette hozzá.