Orgazmus és orgazmus között is van különbség. Természetesen minden pasi különböző, de a következő 3 tipp valamelyike egészen biztosan bejön majd neki! 

Mondd meg, mit tegyen

Egyszerűnek hangzik, de néha szükség van egy kis segítségre. Mondd el neki, hogy melyik ponton szeretnéd, hogy kényeztessen téged. Ezzel sokat dobahatsz egy-egy hancúron, hiszen a párodnak is megkönnyíted a dolgát. Váltogasd az intenzitást és figyeld a reakciókat!

Forrás: Dreamstime

Maszturbálj a pasid előtt

Ennél erotikusabb ötlettel nem is rukkolhatnál elő! Itt kölcsönös bizalomra van szükség, hiszen akár kiszolgáltatottnak is érezheted magad a partnered előtt. Ha viszont megvan a kellő bátorságod és bizalmad a kedvesed felé, akkor nagyon izgalmas élményben lesz részetek. A férfiak megőrülnek az ilyesmiért! 

Késleltesd!

Persze ne várakoztasd a végtelenségig! Kérd meg, hogy jelezze, amikor úgy érzi, közelít a csúcshoz. Pihenjetek egy keveset, majd folytassátok az aktust. Így nemcsak az élvezet lesz hosszabb, hanem megtanulja kontrollálni az ejakulációját a még intenzívebb orgazmusért. 

Nem a péniszméreten múlik az orgazmus
Általános tévhit, hogy az orgazmus olyasmi, ami fölött kontrollja van az embernek, elsősorban ugyanis az anatómia az, ami dönt.