Korda György 34 év után újra elvette Klárikát - Fotók!

Forrás: Viasat3 -
Korda György esküvő Balázs Klári feleség Viasat3 örök hűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György szerelme újabb mérföldkőhöz ért, 34 évvel első esküvőjük után most újra örök hűséget fogadtak egymásnak.

Klárika szerint kettőjüket tényleg csak a halál választhatja el, hosszú házasságuk titka pedig az, hogy nem játszanak szerepeket és még egy ártatlan flörtöt sem engednek meg maguknak.

Forrás: Viasat3

Kordáék második lagzija jóval lazábbra sikerült, mint az „eredeti", első esküvőjük ugyanis pont egy amerikai-kanadai turné után néhány nappal zajlott. „Feszült voltam, szinte semmit nem is ettem aznap, és egy pohár pezsgővel jártam körbe koccintani a vendégekkel - a nap végére majd' leszakadt a lábam!"- mesélte Balázs Klári. A második lakodalmuk viszont - amelyet a VIASAT3 kamerái végigkövettek - rendkívül laza és felhőtlen hangulatban telt.

„A ceremóniamesterünk szenzációs hangulatot csinált, és a vendégek is nagyon lazák, jókedvűek voltak. Hajnali háromkor még buliztunk. Megható volt, hogy ugyanaz a tanú ült mellettem, mint anno 34 éve. Sajnos sok barátunk már nem ünnepelhetett velünk"- mesélte az énekesnő. A lagzi pillanatait a nézők a Négy esküvő mai epizódjában láthatják.

Forrás: Viasat3

„Az első esküvőt azt tette különlegessé, hogy 250 vendég volt jelen, köztük pályatársak, színészek, újságírók, sportolók - óriási csemege lett volna a bulvárnak!"- emlékezett vissza Klári az 1982. július 21-i menyegzőre. Celebekből ez alkalommal sem volt hiány, hiszen olyan hírességekkel bulizott hajnalig a friss házaspár, mint Bódi Guszti és felesége, Margó, Csocsesz, Horvát János televíziós újságíró, vagy Harsányi Levente, aki egyben Gyuri bácsi tanúja is volt. Klári hozzátette, a mostani esküvőn végig büszkeséggel töltötte el, milyen nagy utat jártak meg férjével.

„Akadtak nehéz idők, amelyekről a nagyközönség talán nem is tud. De együtt tudtunk maradni. Soha fel sem merült, hogy külön folytatnánk. Teremtő páros vagyunk, a szakmai és a privát életben is, ez ad egy biztonságérzetet"- osztotta meg Klári. Tisztában van vele, hogy talán giccsesen hangzik, ezért fél is megosztani, de a férjével nem tudnak egymás nélkül létezni. „Mondtam is Gyurinak, bennünket csak a halál választhat el"- nevetett a művésznő.

Forrás: Viasat3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.