Túlélni a lehetetlent: őszintén vallott férje, René Angélil utolsó napjairól a világhírű énekesnő.

Immár 4 hónapja, hogy Céline Dion elveszítette férjét, René Angélilt. Az énekesnővel, akinek nem csupán az életben, hanem a munkájában is társa volt a menedzsereként ténykedő Angélil, a napokban jelent meg az az interjú, amelyben őszintén vallott szeretett férjével töltött utolsó pillanatairól, és arról, hogyan sikerült átvészelnie ezt a rendkívül nehéz időszakot.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Amikor elvitték, követtem az autót, mint amikor a gyerekek először mentek iskolába. Nagyon-nagyon hosszú út volt. Reményben éltünk, miközben tudtunk, hogy nincs remény - mondta el a People magazinnak Céline, aki férje halála után két nappal veszítette el bátyját. René kísérte a bátyjámat. A szárnyai alá vette, és azt mondta: tudod, hogy vigyázni fogok rá.

5 dolog, amit nem tudtál Céline Dionról és René Angélilről
A napokban lesz három hónapja, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő elveszítette szeretett férjét és egyben menedzserét, René Angélilt. Íme, öt kevésbé ismert tény Céline Dion és René Angélil szerelmének kezdetéről, közös munkájukról és házasságukról. Kattints ide a Life.hu cikkéért!