párkapcsolat szex szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatás szerint több dolog is közrejátszik abban, ha egy nagy szerelem tönkremegy. Lehet, hogy a Nagy Ő nem véletlenül lépett le? 

Szinte mindegy, hogy téged dobtak, vagy te döntöttél úgy, hogy elhagyod a kedvesed: emberfeletti erőfeszítésekre lesz szükséged, hogy túléld a kapcsolat kudarcát. De miért is ért véget a kapcsolat? A kérdés a kutatókat is foglalkoztatja, ezért egy igen érdekes tanulmányt közölt nemrég a Personality and Social Psychology Bulletin nevű lap. Íme, a tíz leggyakoribb szakító ok:

Forrás: Dreamstime

1. Egészségügyi problémák (például nemi betegség)

2. Kellemetlen testszag

3. Higiéniai probléma

4. A másik fél házas, vagy még nem szakított a párjával

5. Másokkal is randizik

6. Agresszív

7. Nem jó az ágyban

8. Nincs meg a kellő vonzalom egymás iránt

9. A másik fél rasszista

10. Az egyik fél egyáltalán nem törődik a kapcsolattal

Bella Hadid dekoltázsa elvitte a show-thttp://www.life.hu/intim/20160520-bella-hadid-modell-melltarto-nelkul-lepett-az-amfar-gala-kifutojara.htmlA modell melltartó nélkül lépkedett végig az amfAR gála jótkonysági divatbemutatóján Cannes-ban. Intim--Voksán Virág hatalmas keblei között még egy rotring hegy sem férne elhttp://www.life.hu/intim/20160519-brutalis-dekoltazst-villantott-voksan-virag-playmate-dj.htmlEgy mélyen dekoltált felsőben villantott méretes melleket Voksán Virág. IntimOrigoÚjabb részletek derültek ki Céline Dion és haldokló férje utolsó pillanatairólhttp://www.life.hu/intim/20160519-celine-dion-enekesno-es-ferje-rene-angelil-utolso-napjairol-ujabb-reszletek-derultek-ki.htmlTúlélni a lehetetlent: őszintén vallott férje, René Angélil utolsó napjairól a világhírű énekesnő. Intim--Mihalik Enikő egy szál bugyiban szexiskedik a kamerának http://www.life.hu/intim/20160517-mihalik-eniko-bugyiban-pozol-szexi-fotozason-kaptak-lencsevegre-a-magyar-modellt.htmlA magyar modell egy kedves barátja kedvéért állt újra kamera elé, méghozzá egyetlen csipkés bugyiban. Az Instagram-fotók alapján a végeredmény elég dögösre sikeredett. IntimOrigoSzerelem a köbön! Az újdonsült férje mellett Sofia Vergara majd kicsattan a boldogságtólhttp://www.life.hu/intim/20160517-sofia-vergara-es-joe-manganiello-egyutt-uszkalnak-a-boldogsagban.htmlA szexi pár már alig várta, hogy letudják az esküvőt, és ennek végre el is jött a napja. Azóta pedig Sofia majd kicsattan a boldogságtól és ezt szívesen megmutatja a rajongóinak is. Intim--Íme, a leghosszabb sztár-kapcsolatok Hollywoodbanhttp://www.life.hu/intim/20160517-nem-csak-valasokkal-van-tele-hollywood-vannak-parok-akik-mar-hosszu-ideje-vannak-egyutt.htmlMegszokhattuk már, hogy a sztárok között nem ritka, hogy az esküvőt azonnal a válás követi, így általában a botrányoktól hangos sajtó eltereli a figyelmet azokról a sztárpárokról, akik már hosszú ideje boldog házasságban élnek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.