Az édesanya gyönyörűnek látta a pillanatot, ezért lefotózta, és közzétette, ahogy a férje és a beteg kisfia meztelenül ölelkeznek a zuhany alatt. A képet felrakta a közösségi oldalára, ami persze hatalmas indulatokat váltott ki. Napok óta erről beszél az internet világa.

Gyönyörű vagy gusztustalan? Ez a vita tárgya azzal a fotóval kapcsolatban, amit egy arizonai anyuka posztolt a Facebookra. A képet ő maga készítette, szerinte ugyanis egy nagyon megható pillanatot kapott lencsevégre, hiszen fotóján a szeretet és a gondoskodás látszik.

Forrás: Facebook/Heather Whitten

Heather Whitten megdöbbent az emberek heves reakcióján. 

Az indulatokat az váltotta ki, hogy a képen a férje, Thomas, és a kisfia Fox is meztelenek, úgy ölelik egymást a zuhany alatt. A kisfiú ugyanis szalmonellás lett, hányingerrel, hasmenéssel és lázzal küzdött 

Thomas órákat töltött a zuhany alatt a kisfiunkkal, próbálta csillapítani a lázát, és leöblítette a hányást és a hasmenést magukról" – írta a kép alá az anya. A fotót látva azonban sokan pedofíliával kezdték el vádolni az apát, és még a közösségi oldalról is levették. Ám sokan, több tízezren kiálltak az anya mellett, és megosztották a képet a saját oldalukon – írja a BBC.