Minden titok kiderült előbb-utóbb. Ha azonban híresség vagy, akkor inkább előbb, ezért néhány sztár inkább elébe ment a dolgoknak, és ők maguk pakolták ki féltve őrzött történeteiket.

Tom Hardy és a fiúk

A világ egyik legsármosabb színésze a News magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy korábban a srácokat sem vetette meg, ha randiról volt szó. 

Forrás: AFP

Igen, fiatal fiúként voltak más férfiak, akikkel találkozgattam. Végül is színész vagyok és művész, és csak kísérletezgettem.De azért persze nem mentem el velük túl messzire, és ma már egyáltalán nem vonzanak a hasonló dolgok”


Beyoncé és a playback

A világhírű énekesnő egy 2013-ban adott interjújában vallotta be, hogy Barack Obama elnöki beiktatásakor playbackről énekelte el az amerikai himnuszt. 

Forrás: AFP

"Megállás nélkül gyakoroltam, de a zenekarral mégsem volt időm az összehangolásra. Nem éreztem, hogy menne hibátlanul, kockáztatni pedig nem akartam.Mégiscsak az elnöknek énekeltem, és azt akartam, hogy büszke lehessen az egész országra az előadásom miatt. Szóval, igen, felvételről ment a koncert.

Angelina Jolie és egy nem várt eljegyzés

A hatgyerekes édesanya, aki manapság főként rendezőként és jószolgálati nagykövetként ténykedik, mindössze 20 éves volt, amikor annyira komolyra fordult egy viszonya, hogy eljegyzés lett belőle - méghozzá egy másik nővel!

Forrás: AFP

Egy forgatáson ismerkedtünk meg, és első látásra egymásba szerettünk. Ha nem ismerem meg a férjemet, Johnny Lee Millert, akkor biztos, hogy hozzámentem volna

- mondta el korábban a mára csontsoványra fogyott színésznő.