Nagyon egymásra talált az énekesnő és Tibi, a Tha Shudras frontembere. A magánéletben és a munkában is kiegészítik egymást. Nagyon nagy támogatást nyújt Gabinak a szerelme.

Kétség sem férhet hozzá, hogy Gabi és párja, Tibi nagyon szeretik egymást. Az énekesnő igazán őszintén vallott kapcsolatukról. Tibi a munkában is nagy segítséget nyújt Gabinak, de ez fordítva is megtörténik. Éppen ezért olyan nagy a harmónia köztük. 

Fotó: TÜTÜ

“Megteremt nekem mindent, ami én vagyok. Az első ember az életemben, aki egy picit sem akar megváltoztatni, nem akarja, hogy más legyek” - vallott szerelméről Gabi, aki azt is hozzátette, hogy még azt is szereti Tibi, ha nyavalyog. “Szereti a hisztimet, azt is, ha szomorú vagyok. Mindent szeret, ami belőlem jön. Mindenestül szeretjük egymást” - áradozott Gabi a kapcsolatukról a Hot magazinnak. Azért persze előfordul, hogy feszültség alakul ki köztük, és néha az egyedüllétre is szüksége van az énekesnőnek. “Néha szükségem van a magányra, kell, hogy hiányozzon, kell néha a távolság” - mondta az énekesnő, de azt leszögezte, hogy ettől függetlenül nagyon nagy a harmónia köztük.