Apáti Bence: “Nem kockáztatnám ezt a kapcsolatot egy kósza flörtért”

Forrás: Marton Szilvia -
Flört szerelem megcsalás felnőtt Apáti Bence kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Népszerű a nők körben Apáti Bence, de számára egy jó ideje már csak egyetlen nő létezik. Házassága ugyan nem sikerült, de megtalálta a boldogságot balerina párja mellett, akit a gyermekei is elfogadnak.

Két évvel ezelőtt találkozott először Apáti Bence és mostani párja, Lea egy közös munka során. Bence figyelmét egyből felkeltette a törékeny lány, aki viszont már sokkal régebb óta epekedett Bencéért.

Forrás: Marton Szilvia

“Első látásra szimpatikus volt, sugárzott róla, hogy rengeteg szeretet lakozik benne” - mesélte Bence. Lea pedig bevallotta, hogy ő már korábban kinézte magának Bencét.

“Már főiskolás koromban kinéztem magamnak Bencét, pedig nem volt éppen jó híre a lányok körében”

- ismerte be a balerina. Így aztán nagy meglepetést okozott neki, amikor Bence elhívta őt randizni.

Forrás: Marton Szilvia

Gyorsan egymásra találtak, hamar összeköltöztek, de Bence egy jó darabig halogatta, hogy bemutassa új kedvesét gyermekeinek. Kiderült azonban, hogy nem volt ok az aggodalomra. Az ikrek is nagyon megkedvelték Leát. Ezen nincs is mit csodálkozni, Bence is beismerte, hogy szerelmével hosszú távra tervez.

Ő az a nő, akivel nem kell feleslegesen vitázni. Az sem zavarja, hogy a nők észrevesznek. Korábban nem kellett félteni, ha nőkről volt szó, de mára megváltoztam. Eszem ágában sincs kockáztatni ezt a boldogságot és feláldozni egy kósza flört kedvéért”

Apáti Bence megmutatta, milyen szuperhajlékony

A Magyar Állami Operaház magántáncosát meginvitáltuk egy jógaórára, és csak ámultunk, bámultunk, milyen hajlékony. Bármilyen csavaros ászanát eszeltünk ki, mindet csillagos ötösre teljesítette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.