Alig egy éve jelentette be Szulák Andrea, hogy kislányának, Rozinának édesapjával, Gáborral elváltak útjaik. A férfi Agócs Judit színésznővel járt, de úgy tudni, mostanra szakítottak. Lehetséges, hogy újra Andinak csapja a szelet. Erről is pletykálnak. 

Fotósok szúrták ki a stúdióban, a két héttel ezelőtti A Nagy Duett adásán Gábort, aki Rozinával jött megnézni a zsűritag Andreát. A Bors azt is észrevette, Gábor közösségi oldalán már nincs kép Agócsról, viszont egészen másról árulkodó fotók igen. Egy, ami a Duetten készült Andiról és Rozináról, aláírva, hogy a kedvenc duettem. És egy másik, amin hárman bújnak össze a fotóhoz.

Fotó: M. Schmidt János - Origo

"Gábor és Agócs Judit szakítottak. Vége a kapcsolatuknak, vakvágány volt, ez biztos. Ez már lehet magyarázat arra, miért kerülnek fel közös, békéről, barátságról, pozitív érzelmekről árulkodó fotók. Kibékültek? Reméljük. Több van köztük, mint barátság? Újra egymásra találnak? Ezt valószínűleg még ők maguk sem tudják" - árulta el a napilapnak egy, a színházi berkekben jártas informátor.