Szuperszexi bikiniben repked Eva Longoria

bikini Eva Longoria nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő olyan boldog, hogy szó szerint a föld felett repül. Szerencsénkre mindezt fürdőruhában teszi.

Eva Longoria szupersztárok gyűrűjében ment férjhez José Bastónhoz, most éppen a mézesheteiket töltik. Eva Longoria ezentúl Eva Bastón, aminek jól láthatóan nagyon örül. A 41 éves színésznő dögös bikiniben dönti meg éppen a magasugrás rekordját.

Forrás: Instagram/Eva Longoria
Palvin Barbi dögös melltartóban csábíthttp://www.life.hu/intim/20160528-palvin-barbi-instagram-oldalara-toltott-fel-kepet-amin-dogos-melltartoban-csabit.htmlA magyar modell szinte bármit felvehet, mindenben szexi, de egy falatnyi fehérneműben még inkább. IntimOrigoDobó Kata és Andy Vajna még mindig összejárnakhttp://www.life.hu/intim/20160528-dobo-kata-es-andy-vajna-meg-mindig-osszejarnak.htmlA színésznő nem fél, ha lánya, Szofi egyszer elolvassa azokat a cikkeket, amik róla megjelentek a médiában, hiszen nincs semmi takargatnivalója. Andy Vajnát pedig személyesen is ismeri a kislány. IntimFotó: Polyák Attila - OrigoSarka Kata mellei még a napot is előcsalogatjákhttp://www.life.hu/intim/20160528-sarka-kata-facebook-oldalara-posztolt-fotot-csipkes-melltartoban.htmlHajdú Péter felesége csipkecsodába bújtatta kebleit, és ismét bebizonyította, hogy smink nélkül is gyönyörű. IntimOrigoApáti Bence: “Nem kockáztatnám ezt a kapcsolatot egy kósza flörtért”http://www.life.hu/intim/20160527-apati-bence-nem-kockaztatna-kapcsolatat-leaval-egy-kosza-flortert.htmlNépszerű a nők körben Apáti Bence, de számára egy jó ideje már csak egyetlen nő létezik. Házassága ugyan nem sikerült, de megtalálta a boldogságot balerina párja mellett, akit a gyermekei is elfogadnak. Intim--Karda Bea férje: “Arra sem lenne időnk, hogy elhagyjuk egymást, a válásra meg főleg”http://www.life.hu/intim/20160527-karda-bea-ferje-egy-eletre-tervez-az-enekesnovel-nem-lenne-mar-idejuk-elvalni.htmlKarda Bea és férje is biztosak abban, hogy egymás mellett akarnak megöregedni. Ötvenen túl kötöttek házasságot, mivel az énekesnőnek nagy vágya volt a lakodalom, férje pedig boldogan adta meg ezt az örömet számára. Intim--Kasza Tibor: “Nem tudnék a jövőben elképzelni más nőt”http://www.life.hu/intim/20160526-kasza-tibor-nem-tudna-elkepzelni-a-jovoben-mas-not-maga-mellett-mint-jelenlegi-parjat-darai-andreat.htmlNemcsak látszólag boldog Kasza Tibi és párja, Darai Andrea. Egy szilárd egységet alkotnak a munkában és a magánéletben egyaránt. Jövőjüket is együtt képzelik el, amibe a házasság nem, de a gyerek szerepel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.