18 éves sráccal randizik a 42 éves Kate Moss

Forrás: AFP/Anthony Wallace -
Kate Moss modell párkapcsolat szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányairól híres brit modell a hírek szerint Richard Curtis filmrendező 18 éves fiával találkozgat mostanában.

Nagyjából egy éve jelentette be válását, Kate Moss máris belevetette magát a pasizásba.

Forrás: AFP/Anthony Wallace

A 42 éves topmodellért a jelek szerint még mindig bolondulnak a férfiak, legyenek azok idősebbek vagy épp fiatalabbak: nemrég tette ki a 28 éves Nikolai von Bismarck gróf szűrét, a napokban pedig már a mindössze 18 éves (!) Enter Jake Curtis oldalán látták viszont egy kabrióban száguldozni. A képekért kattints ide!

A párost ráadásul a fejlemények szerint a srác édesanyja, Emma Freud mutatta be egymásnak, aki egyébként már hosszú évek óta ismeri a brit modellt. Egyelőre sem Kate Moss, sem pedig Enter Jake Curtis nem kommentálta kapcsolatuk hírét.

Palvin Barbi hozott szerencsét a Forma-1-es bajnoknak, Lewis Hamiltonnakhttp://www.life.hu/intim/20160530-lewis-hamilton-forma-1-es-bajnok-es-palvin-barbara-magyar-modell-a-monacoi.htmlA magyar modell a Monacói Nagydíjra is elkísérte a Forma-1-es világbajnokot, aki meg is nyerte futamot. Intim--A világ legundorítóbb eljegyzése: így tervezi megkérni proktológus barátnője kezét egy férfihttp://www.life.hu/intim/20160527-egy-ferfi-a-prosztatajaba-rejtette-el-a-jegygyurut-proktologus-baratnojenek-lanykereskor.htmlAz alábbi történet főszereplőjének kreativitása határtalan: elképesztő, milyen módon tervezi megkérni az orvosként dolgozó hölgy kezét ez a férfi! Intim--Válik Johnny Depp és Amber Heardhttp://www.life.hu/intim/20160526-johnny-depp-szinesz-es-amber-heard-szineszno-valik-15-honap-hazassag-utan.htmlNem sokkal több, mint egy év házasság után benyújtotta a válókeresetet Amber Heard. Intim--Először mesélt kapcsolatáról Tóth Gabi párjahttp://www.life.hu/intim/20160525-toth-gabi-szerelme-trap-kapitany-molnar-tibor-oszinten-meselt-parkapcsolatukrol.htmlA főzés nem Gabi reszortja, a Tha Shudras dalainak egy részét azonban ő ihlette - Trap Kapitány, azaz Molnár Tibor bepillantást engedett párkapcsolatába. Intim--Angelina Jolie eltitkolt eljegyzése, és Beyoncé playbackelésehttp://www.life.hu/intim/20160523-megdobbento-sztarvallomasok-ezt-sosem-gondoltad-volna-tom-hardyrol-beyoncerol-angelina-jolie-rol.htmlMinden titok kiderült előbb-utóbb. Ha azonban híresség vagy, akkor inkább előbb, ezért néhány sztár inkább elébe ment a dolgoknak, és ők maguk pakolták ki féltve őrzött történeteiket. Intim--Először mesélt kapcsolatáról Tóth Gabi párjahttp://www.life.hu/intim/20160525-toth-gabi-szerelme-trap-kapitany-molnar-tibor-oszinten-meselt-parkapcsolatukrol.htmlA főzés nem Gabi reszortja, a Tha Shudras dalainak egy részét azonban ő ihlette - Trap Kapitány, azaz Molnár Tibor bepillantást engedett párkapcsolatába. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.