Valószínűleg több kislányt is molesztált az a kajak-kenu edző, akiről hétvégén derült ki, zaklatta tanítványait. Egy 15 évesnek félreérthetetlen üzeneteket írt, most pedig kiderült, egy 12 éves kislányt az autójában molesztált.

Több olimpikont is edzett már az a nagykanizsai edző, akiről az elmúlt napokban derült ki, zaklatta tanítványait. A rendőrség is nyomozást indított az ügyben, az egyik áldozat anyukája beszámolt a történtekről.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A fiatalkorú édesanyja elárulta, először csak azt vette észre, hogy a gyermeke nem szeret edzésekre járni, valamint a gyermek pedofil állatnak titulálta a férfit. "Először az tűnt fel, hogy a lányom pedofil állatnak titulálta a férfit. Rászóltam, hogy ilyet ne mondjon. Aztán észrevettem, majd később ő maga is mondta, hogy nem akar többé edzésre menni. Gyomorgörcse volt minden egyes tréning előtt, amikor elindultunk. A lányom csak ezután mondta el, hogy valójában mi történt, és miért beszélt tiszteletlenül edzőjéről. Megdöbbentem, amikor elmesélte, hogy többször fogdosta őt az edző" - számolt be a Blikknek az anya a történtekről. Természetesen az akkor 12 éves kislányt nem járatta tovább edzésre édesanyja, azt mondja, csak így tudta megelőzni, hogy nagyobb baj történjen. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közölte a lappal, hogy nyomozást rendeltek el kiskorú veszélyeztetése gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.