Britney szexi hableányként pancsolt a medencében

Forrás: Instagram/Britney Spears -
medence Britney Spears bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a nagy meleg ellen megtalálta az egyetlen megoldást: a medencében bulizott egész hétvégén egy csini kis bikiniben.

Nincs jobb annál, mint a tűző napot a kellemes medence partján átvészelni. Ahogy betört a meleg, Britney el is kezdte ezt a programot, és meg is osztotta követőivel, hogy telik a hétvégéje. A medencében lubickolt, amikor épp nem a parton vonaglott szexisen.

Forrás: Instagram/Britney Spears
Úriember nem beszél az egymásba mélyedésről: Szex után nyilatkozott a pucér társkereső macsója (18+)http://www.life.hu/intim/20160530-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-a-felnottfilmes-petu-szexelt-krisztiannal.htmlPetu fogta és rávetette magát a kiszemelt macsóra, majd a pokróc alatt egymásnak estek. Intim--Ne síkosíts tusfürdővel! 7 tipp, ha a fürdés közben estek egymásnak (18+)http://www.life.hu/intim/20160530-7-tipp-ha-a-furdes-kozben-estek-egymasnak-hatulrol-jo-de-a-szappan-tilos.htmlA zuhany alatt vagy kádban lezajló szerelmi aktus rendkívül izgalmas tud lenni, és nagyon erotikusan néz ki – a filmekben. A valóságban ezzel szemben a legtöbbször jó sok bénázással jár, amitől persze a végeredmény még lehet ugyanannyira emlékezetes. Segítünk néhány tippel. Intim--Pucér valóságshow: keményet szexelt Pornós Petu és Éden Krisztián (18+)http://www.life.hu/intim/20160530-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojenek-felnottfilmese-petu-nem-birt-a-verevel-es-szexben.htmlPetu fogta és rávetette magát a kiszemelt macsóra, majd a pokróc alatt egymásnak estek. IntimOrigo18 éves sráccal randizik a 42 éves Kate Mosshttp://www.life.hu/intim/20160530-kate-moss-modell-egy-18-eves-fiuval-randizik.htmlA botrányairól híres brit modell a hírek szerint Richard Curtis filmrendező 18 éves fiával találkozgat mostanában. Intim--Liam Hemsworth megerősítette: hivatalosan is egy párt alkotnak Miley Cirusszalhttp://www.life.hu/intim/20160530-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-hivatalosan-is-egy-part-alkotnak.htmlHol együtt, hol külön, hol jegyben járnak, máskor pedig csak üres pletykának bizonyul az egész. Mi pedig csak kapkodtuk a fejünket, de végre ez már csak múlt idő, mert Liam Hemsworth végre tiszta vizet öntött a pohárba. Intim--Íme a bizonyíték: Jennifer Lopez szexibb, mint valahahttp://www.life.hu/intim/20160530-jennifer-lopez-las-vegasban-bulizott-szexibb-mint-valaha-bikiniben.htmlAz énekesnő Las Vegasban töltötte a hétvégét, ahol szórakozásból nem volt hiány. Jennifer fürdőruhában bulizott. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.