Az interneten talált rá a szerelem a nőre, akinek arcát tönkretette a rák

Forrás: Facebook/Thomas Ellwood -
operáció esküvő műtét házasság szájrák deformáció férj rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Andrea McNicholas saját bevallása szerint sosem volt még ilyen boldog, mint mostani szerelme oldalán, akinek néhány héttel ezelőtt esküdött örök hűséget.

Andrea McNicholas-t 2011 júliusában diagnosztizálták utolsó stádiumban lévő szájrákkal. A háromgyekes édesanyát 20 órán keresztül operálták: hogy megmentsék az életét, el kellett távolítani a nyaka, az álla és az orra egy részét, a betegség azonban a jobb szemén is maradandó nyomokat hagyott.

Forrás: Facebook/Thomas Ellwood

Az 50 éves Andrea túlélte a szörnyű kórt, ám az önbecsülése még a helyreállító műtéteket követően is romokban hevert. A válását követő második évben regisztrált egy internetes társkereső oldalon, és végül ez a döntése hozta el számára a szerelmet: itt ismerte meg a nála 6 évvel fiatalabb Corrie Hollingsworth-öt, aki múlt év októberében eljegyezte őt, májusban pedig örök hűséget esküdtek egymásnak.

Nem hiszem el, hogy végre rám talált a boldogság. Corrie visszaadta az önbizalmam. Nagyon szeretem őt. Minden nap meg kell csípnem magam

Előzd meg a rákot - járj szűrővizsgálatokra!

Az emberi testben bárhol kialakulhat rosszindulatú daganat, melyet sokkal könnyebb megelőzni, mint kezelni. Szűrővizsgálatok, melyek segítségével még időben fel lehet fedezni az elváltozásokat, akár életet is menthetnek. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.