A brit Andrea McNicholas saját bevallása szerint sosem volt még ilyen boldog, mint mostani szerelme oldalán, akinek néhány héttel ezelőtt esküdött örök hűséget.

Andrea McNicholas-t 2011 júliusában diagnosztizálták utolsó stádiumban lévő szájrákkal. A háromgyekes édesanyát 20 órán keresztül operálták: hogy megmentsék az életét, el kellett távolítani a nyaka, az álla és az orra egy részét, a betegség azonban a jobb szemén is maradandó nyomokat hagyott.

Forrás: Facebook/Thomas Ellwood

Az 50 éves Andrea túlélte a szörnyű kórt, ám az önbecsülése még a helyreállító műtéteket követően is romokban hevert. A válását követő második évben regisztrált egy internetes társkereső oldalon, és végül ez a döntése hozta el számára a szerelmet: itt ismerte meg a nála 6 évvel fiatalabb Corrie Hollingsworth-öt, aki múlt év októberében eljegyezte őt, májusban pedig örök hűséget esküdtek egymásnak.

Nem hiszem el, hogy végre rám talált a boldogság. Corrie visszaadta az önbizalmam. Nagyon szeretem őt. Minden nap meg kell csípnem magam - mondta el Daily Mailnek Andrea.

Előzd meg a rákot - járj szűrővizsgálatokra!
Az emberi testben bárhol kialakulhat rosszindulatú daganat, melyet sokkal könnyebb megelőzni, mint kezelni. Szűrővizsgálatok, melyek segítségével még időben fel lehet fedezni az elváltozásokat, akár életet is menthetnek. A Life.hu cikkéért kattints ide!