"A legnehezebb volt" - Először beszélt felesége elvesztéséről Tom Jones

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Ralf Succo -
halál házasság feleség Tom Jones énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók elsírták magukat, és kis híján a walesi énekes is könnyekre fakadt, amikor szóba került elhunyt felesége, Melinda legújabb önéletrajzi kötetének bemutatóján.

Mint korábban a Life.hu megírta, Tom Jones áprilisban veszítette el feleségét, Melinda Rose Woodwardot, akivel 16 éves kora óta együtt volt. A 75 éves popénekes nemrég megjelent önéletrajzi kötete kapcsán beszélt rajongói előtt élete párjáról, akinek halála nagyon megviselte.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Ralf Succo

Nagyon nehéz. A legnehezebb dolog, amit valaha át kellett élnem. 59 éves át voltunk házasok, gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Gyorsan ment el, rákos volt

Palvin Barbi hozott szerencsét a Forma-1-es bajnoknak, Lewis Hamiltonnakhttp://www.life.hu/intim/20160530-lewis-hamilton-forma-1-es-bajnok-es-palvin-barbara-magyar-modell-a-monacoi.htmlA magyar modell a Monacói Nagydíjra is elkísérte a Forma-1-es világbajnokot, aki meg is nyerte futamot. Intim--Így változik a nők alteste az évek soránhttp://www.life.hu/intim/20160605-a-vagina-valtozasa-az-evek-soran-a-huszas-harmincas-es-negyvenes-eletevekben.htmlAhogyan a kor előrehaladtával mindenki külseje változik, úgy a hölgyek alteste is, ám kellő odafigyeléssel és tájékozottsággal gond nélkül egészségesen és aktívan tarthatják legintimebb testrészüket is. Íme négy dolog, amivel minden nőnek számolnia kell az évek során. Intim--18 éves sráccal randizik a 42 éves Kate Mosshttp://www.life.hu/intim/20160530-kate-moss-modell-egy-18-eves-fiuval-randizik.htmlA botrányairól híres brit modell a hírek szerint Richard Curtis filmrendező 18 éves fiával találkozgat mostanában. Intim--A világ legundorítóbb eljegyzése: így tervezi megkérni proktológus barátnője kezét egy férfihttp://www.life.hu/intim/20160527-egy-ferfi-a-prosztatajaba-rejtette-el-a-jegygyurut-proktologus-baratnojenek-lanykereskor.htmlAz alábbi történet főszereplőjének kreativitása határtalan: elképesztő, milyen módon tervezi megkérni az orvosként dolgozó hölgy kezét ez a férfi! Intim--Vibrátoros légdeszka lesz a jövő közlekedési eszköze?http://www.life.hu/intim/20160527-vibratoros-legdeszka-hoverboard-a-jovo-kozlekedesi-eszkoze-lesz.htmlEgy nemrég megjelent reklámvideóban egy kedves hölgy mutatja be az új hoverboardot, azaz légdeszkát, amely nem csupán a közlekedést könnyítheti meg, hanem még testi örömöket is nyújthat közben. Csak felnőtteknek! Intim--Johnny Depp exfelesége titokban összeházasodott egykori barátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20160530-johnny-depp-szinesz-exfelesege-amber-heard-osszehazasodott-egykori-baratnojevel-titokban.htmlA nemrég nyilvánosságra került dokumentumok szerint Amber Heard 8 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget egykori barátnőjének, Tasya Van Ree-nek, akinek vezetéknevét is felvette. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.