5 dolog, amit érdemes tudnod, miután eljegyeztek

Forrás: Youtube -
esküvő házasság eljegyzés nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne legyél hűvös, ne zárd ki a pasit a szervezésből és próbáld meg elkerülni, hogy menyasszörny váljon belőled az esküvő napjára.

Idegesség

Sokat gondolkoztál már azon, hogy vele akarod leélni az életedet, azonban az eljegyzéskor valóságossá és visszafordíthatatlanná válik ez a mondat. Közös bankszámla, ugyanaz a vezetéknév, gyerekek stb. Ez persze okoz egy belső feszültséget, frusztrációt benned, ami teljesen normális.

Ruha para

Nem minden lánynak van konkrét elképzelése az esküvői ruhájáról abban a pillanatban, amikor igent mond szerelmének. A kezdeti megijedést később persze felülírja a tökéletes ruhára való törekvés, majd annak a nagy napon való debütálása.

Forrás: Youtube

A pénz kérdés

Tisztában vagy vele, hogy miután hatalmas listát írtál, a következő hónapokban a legtöbb pénzedet esküvői dolgokra fogod költeni. Ruha, fotós, kiszolgálás, díszek stb.

Késleltetett nászút

A sok szervezkedés és stressz után jó érzés lesz végre egy kicsit lazítanod a pároddal. Kicsit hullámvasútnak is tűnhet, hogy a folyamatos teszek-veszek után hirtelen már „semmi” dolgod nincs. A legjobb, ha hagysz egy kis időt magadnak, hogy felocsúdj a dolgokból és feldolgozd a rengeteg élményt, eseményt, ami veled történt.

Forrás: Youtube

Nem csak a te véleményed a fontos

A vőlegényed szava is számít, ne ess bele abba a hibába, hogy elkezded az esküvőt szervezni úgy, hogy őt közben teljesen kihagyod a közös folyamatból. Legyen szó az esküvői tortáról, a zenéről (legalább udvariasságból) kérdezd meg őt.

6 dolog, ami nélkül nem működik a párkapcsolat

A harmonikus, kiegyensúlyozott és mindkét fél részére egyformán örömet jelentő párkapcsolatnak hat fontos pillére van - összegyűjtöttük, hogy melyek ezek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.