Selena Gomez zene énekesnő klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, és immár 23 évesen a legújabb klibjében igazi szexistennővé változott.

A napokban debütált Selena Gomez negyedik kislemezének hivatalos videoklipje, és úgy tűnik, hogy a megszokottnál letisztultabbra sikerült. Természetesen Selena még mindig gyönyörű, ráadásul külön értékeljük, hogy a fekete-fehér klipből most kihagyták a mell-popó duót, a helyükre pedig egy visszafogottabb Gomez kisasszonyt tettek. Nézzétek csak!

A dal egyébként olyan slágereket követett, mint a Good For You, Same Old Love és Hands To Myself. A hírek szerint a Kill Em With Kindness a Revival album utolsó kislemeze, miután az énekesnő nekiáll dolgozni az új lemezén.

Selena Gomez levetkőzött legújabb klipjében

Hihetetlenül dögös legújabb videoklipjében Selena Gomez, aki egy szexi bugyiban és melltartóban hergeli a kedélyeket. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.