Szakállal érzi magát a legszexisebbnek a nő

Forrás: Facebook/Rose Deil -
szexi szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tinédzserkora óta küzd a gyorsan növő arcszőrzetével a 39 éves Rose Deil. Most hagyta megnőni szakállát, és azt mondja, még soha nem érezte magát ennyire szexinek.

Szakállával együtt az önbizalma is megnőtt annak a nőnek, aki egészen eddig minden erejével azon volt, hogy elrejtse arcszőrzetét. 13 éves korában fedezte fel arcán a felesleges szőrszálakat, ás azóta folyamatosan borotválkozott.

Így nézett ki Rose, amikor még borotválkozott Forrás: Facebook/Rose Deil

Rá kellett jönnie, hogy ez bizony mindennapos eljárást jelent, hiszen a borosta már egy nap után is látszik. Évekig tartó küzdelem és jó néhány méregdrága lézeres eljárás után úgy döntött, hogy keblére öleli szakállát, és nem harcolt tovább ellene. Nem is lehetne ennél boldogabb. “A növekvő szakállammal együtt lettem egyre magabiztosabb, úgy érzem, csinos vagyok, pedig ezelőtt soha nem érzetem maga annak” - számolt be Rose érzéseiről a The Sunnak.

Így néz ki Rose most, hogy már megbékélt a szakállával Forrás: Facebook/Rose Deil

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.