A Tinder kicsapta a tiniket: 18 éven aluliak nem használhatják az appot

Forrás: Origo -
applikáció fiatalkorú Tinder alkalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz hírünk van a tinik számára: kitiltja a Tinder a 18 éven aluliakat, így ők mostantól elvileg nem használhatják a randi-alkalmazást. Persze így is van egy kiskapu, például hamis adatok beírásával könnyedén lehet regisztrálni a jövőben is.

A Tinder üzemeltetője a tinik védelmében hozta meg az új szabályt, így a 18 éven aluliakat egyszerűen kitiltják a rendszerből. Szerintük ugyanis az irányelveiknek jobban megfelel, ha a randi-applikációt

csak a felnőttkorú felhasználók használhatják.

A kép illusztráció Forrás: Origo

Az új szabály azonban így sem betartható, mivel a kamaszok nagy eséllyel simán regisztrálhatnak 18 éven felüli felhasználóként.

A legjobb Tinder taktikák: Így cserkészd be a választottad!

A világ egyik legismertebb randiapp készítői elárulták, hogy mi a titka a sikeres beszélgetésnek. Ha te is rendszeres felhasználó vagy, ezeket a tanácsokat mindenképp fogadd meg! A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.