Vége, ennyi volt! Esküvője előtt szakított Antal Timi

Forrás: Gozsdu udvar -
Antal Timi esküvő szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után véget ért a szerelem. Antal Timi, az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje szakított vőlegényével, Sándorral, akivel már az esküvőjüket tervezgették.

"Nem lesz esküvő, szétmentünk. Különösebb oka nem volt, idővel ellaposodott a kapcsolatunk, már nem működött semmilyen téren. Szerencsére barátságban, és nem vitával váltunk el, mindkettőnknek jobb így.

Antal Timi énekesnő és korábbi szerelme, vőlegénye, Kis Sándor Forrás: Gozsdu udvar

A munkakapcsolatunknak is vége lett, de nem a szakítás miatt. Már egy ideje szerettünk volna külön dolgozni, új menedzsmentre vágytam. Mindketten fiatalok vagyunk, előttünk az élet. Az esküvőt nem kellett lefújni, nem volt még megszervezve" – árulta el Timi a Blikknek, aki kiköltözött a közös lakásból, és azóta saját albérletben él.

Vajon szexelhetnek dögös cicáikkal a foci EB játékosai?http://www.life.hu/intim/20160612-szexi-a-foci-eb-alatt-a-kerdes-hogy-a-baratnok-meglatogathatjak-e-a-futballistakat.htmlA bulvárlapok egyik fő témája volt a futball-Eb előtt, hogy vajon a játékosok feleségei és barátnői bebocsátást nyernek-e az edzőtáborba, majd a csapatok szállodáiba vagy sem. Akadnak válogatottak, ahol ez kizárt, a németek azonban jóval nagyobb nyitottabbak. Intim--53 évesen is bombanő az 1983-as Miss America: Íme Vanessa Williams!http://www.life.hu/intim/20160612-53-evesen-is-ragyogo-formaban-a-szineszno-vanessa-williams-aki-1983-ban-lett-miss-america.htmlVanessa Williams 1983-ban megnyerte a Miss America szépségversenyt, amivel ő lett az első színes bőrű szépségkirálynő. A címről azonban 1984-ben lemondott, mert meztelen fotók jelentek meg róla. Így kezdődik bemutatkozása a Wikipedián, mi azonban nem innen ismerjük őt.IntimUhh! Egy sniccerrel esett neki hűtlen férje péniszének egy asszonyhttp://www.life.hu/intim/20160612-egy-sniccerrel-esett-neki-hutlen-ferje-peniszenek-egy-asszony.htmlEgy sniccerrel esett neki hűtlen férje péniszének egy nő, miután megtudta, hogy a férfi a legjobb barátnőjével csalja.IntimOrigoHázasságon kívüli szexért tartóztatták le a megerőszakolt holland nőthttp://www.life.hu/intim/20160612-hazassagon-kivuli-szexualis-kapcsolatert-tartoztattak-le-a-megeroszakolt-not.htmlKatarban büntetik a házasságon kívüli szexet.Intim--Carmen Electra bikinialakjára nincsenek szavak: Íme a test!http://www.life.hu/intim/20160612-carmen-electra-bikinialakjara-nincsenek-szavak-ime-a-csodalatos-teste.htmlKim Kardashian leobta textilt, bikinit húzott és lőtt egy szelfit. És szerencsére egy másik szupernő is posztolt a testéről. Gyönyörű nap ez a mai. IntimOrigoForró! Ilyen a világ legformásabb teste bikiniben: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160612-kim-kardashiane-a-vilag-legformasabb-teste-bikiniben-bikiniszelfi.htmlRégóta nem hallottunk Kim Kardashianról, ami elég fura. Mindenesetre most újra posztolt, és ismét a testét vetette be, hogy elképráztassa a világot. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.