Liz Hurley és Hugh Grant ismét egy pár?

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Gareth Davies -
sztárpár páros Hugh Grant Liz Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy az exszerelmesek, Elizabeth Hurley és Hugh Grant között annak ellenére is szoros barátság szövődött, hogy a színész egy prostituálttal csalta meg Lizt. Ám egy kissé gyanús, hogy egyre többször kapják őket együtt lecsevégre, legutóbb például a színésznő chelsea-i otthona előtt.

A legjobb exek listáját Elizabeth Hurley és Hugh Grant vezeti, mivel a szoros barátságuk az ékes bizonyíték arra, hogy a színésznő végleg megbocsátotta volt kedvese félrelépését egy prostituálttal.

Hugh Grant és Liz Hurley 13 évvel ezelőtt Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Gareth Davies

Bár a két híresség 13 évig élt boldog kapcsolatban, a szakítás sajnos elkerülhetetlen volt, miután Hugh félrelépett. Mindennek ellenére továbbra is együtt lógnak, az alábbi képen például Hugh épp a színésznő háza előtt parkolt, majd

elvitte volt kedvesét egy körre.

Forrás: NORTHFOTO/Neil Warner/Ben Eade/KGC Photo Agency LLP/Kgc-102/195

Nagyon megöregedett az egykor vonzó Hugh Grant

Nincs mese, Hugh Granten is fog az idő vasfoga. Az immár 54 éves (!) brit színészt a hétvégén kapták lencsevégre Wimbledonban. A fotót itt megnézheted!
Megdöbbentő titok derült ki az ABBA énekesnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160613-megdobbento-titok-derult-ki-az-abba-enekesnojerol.htmlA rajongók boldogan fogadták, hogy egy estére ismét összeállt az ABBA. Nem meglepő, hogy ezután azt remélték, a kedvenc bandájuk együtt marad, de mint kiderült, erről szó sincs. A banda szőkesége, Agnetha Fältskog el is mondta, hogy miért. TV + Sztárok--Megjelentek az első képek az új Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160609-megjelentek-az-elso-kepek-az-uj-szivek-szallodajabol.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. Legutóbb a sorozat plakátja és címe jelent meg, most pedig végre beleshettünk a kulisszák mögé is. TV + Sztárok--Kiderült, hogy miért szólt be a feleségének Andy Vajna - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-kiderult-hogy-miert-szolt-be-vajna-timinek-andy-vajna.htmlVajna Timinek hála mi is bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan néz ki a vörös szőnyeges bevonulás a háttérből. Az élő felvételt Andy Vajna mondata zárta: Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok! Andy most azt is elárulta, hogy miért utasította feleségét a távozásra. TV + SztárokOrigoBeyoncé és Jay-Z között már az ágyban sem stimmel valamihttp://www.life.hu/sztarok/20160526-beyonce-es-jay-z-kozott-mar-az-agyban-sem-stimmel-valami.htmlA házaspár egyik ismerősre elárulta, hogy a pár szexuális élete is, illetve a hiánya is hozzájárult ahhoz, hogy Beyoncé és Jay-Z házassága válságba került. Persze felmerül a kérdés: Vajon ez az ok, vagy az okozat? TV + Sztárok--Mike Myers Magyarországon forgathttp://www.life.hu/sztarok/20160525-mike-myers-magyarorszagon-forgat.htmlEgyre több világsztár látogat el Magyarországra mostanában: Matt Damon, Ridley Scott. Charlize Theron után érkezik Ryan Gosling és Harrison Ford is, nemrég pedig azt jelentették be, hogy Mike Myers is itt fogja leforgatni újabb filmjét. TV + SztárokOrigoUma Thurman egy durva csóktámadás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-uma-thurman-egy-csoktamadas-aldozata-lett.htmlA legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.