Ez ám a váltás: Charlie Sheen az óvszer mellett kampányol

Forrás: AFP -
Charlie Sheen Két pasi - meg egy kicsi óvszer biztonság HIV-fertőzés biztonságos szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész eddig nem éppen szűzies életéről volt híres, amióta azonban kirobbant a HIV-botránya, nagyon igyekszik jó benyomást kelteni. 

Charlie Sheen minden buliban benne volt, és valószínűleg több hölgyet kapott már meg, mint kollégái együttvéve. Amióta azonban kirobbant a botránya, nyilvánosan próbál a rajongók kedvében járni. Most óvszert reklámoz: azt állítja, mindössze 5 másodperc felhúzni, viszont nagyon megéri.

Forrás: AFP

"Szerintem az emberek az óvszer használatáról azt hiszik, hogy csökkenti az élvezetet, pedig ez az 5 másodperc akár életmentő is lehet" - vallja az egyik óvszercég arcaként a világsztár.

Hát, a színésznél hitelesebb embert nem is találhatott volna a márka, hiszen ő az élő példa arra, hogy bizony nem árt a fülledt pillanatokban is észnél lenni, ha az ember nem akar pórul járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.