Kecsketejjel gyógyul a HIV-fertőzött Charlie Sheen?

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Charlie Sheen orvos HIV-vírus AIDS HIV-fertőzés gyógyulás kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár állítólagos kezelőorvosa, Dr. Samir Chachoua szerint már országokat is kikezelt a HIV-vírusból és az AIDS-ből.

Dr. Samir Chachoua annak idején azzal hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét, miszerint beadta magának Charlie Sheen HIV-fertőzött vérét. A Mexikóban praktizáló orvos, akinek tevékenységét betiltották az Egyesült Államokban, a Gawkernek adott interjújában most az állítja: egész országokat gyógyított már meg, hála az általa felfedezett kecsketej áldásos hatásainak.

Dr. Samir Chachoua tudományosan nem bizonyította állítását Forrás: http://drsamchachoua.com/

Chachoua, aki a rákkal is megküzdő Charlie Sheent is kezelte, szerint a kecsketej elpusztítja a HIV-vírust, és rendszeres fogyasztása segít megvédeni az embereket tőle. Az orvos részletekbe azonban nem bocsátkozott, és semmilyen tudományos magyarázattal sem támasztotta alá állítását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.