Calvin Harrist nagyon megviseli, hogy Taylor Swift mással randizik

Calvin Harris Taylor Swift énekesnő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról beszámoltunk, alig, hogy Taylor Swift és Calvin Harris szakítottak, az énekesnő pedig máris másnál keresi a boldogságot. A hír persze eljutott a DJ-hez is, aki eléggé kiakadt, és egy szívszorítő üzenetben adott hangot a szomorúságának.

A szőke énekesnő nem fecsérli az idejét: két héttel azután, hogy szakított Calvin Harris-szel, a lesifotósok kiszúrták, hogy máris egy másik férfival csókolózott. Az új lovag pedig nem is akárki, hanem

a jövendőbeli James Bond, azaz Tom Hiddleston!

Forrás: AFP

Mindez azért is durva, mert Harris nemrég őszintén kijelentette, hogy még mindig szereti Taylort, így nem meglepő, hogy az énekesnő Rhode Island-i háza mellett lőtt csókolózós képek, és a nemrég megjelent vidáman táncoló és flörtölő párosról készült videó összetörte a szívét.

Nem sokkal a fotók megjelenése után, a DJ minden virtuális kapcsolatot megszakított az énekesnővel és annak bátyjával, törölte a Taylorral készült régi képeiket, majd egy szívszaggató Twitter-üzenetben azt írta, hogy

"Oh, srácok, ez annyira lehúz.." - ám a posztot kérőbb törölte.

Ha kíváncsi vagy Tom Hiddleston és Taylor képeire, akkor itt megnézheted őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.