Tóth Gabi tizenkét éve a magyar popszakma meghatározó egyénisége, személyisége sokat formálódott az évek alatt. A vadóc tiniből dívává alakult Gabit lehet szeretni, vagy éppen háborogni megnyilvánulásain, de tény: hazánk egyik legkarakteresebb énekesnője, és idén újra az X-Faktor egyetlen női mentora.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett idén is Gabi lesz az X-Faktor egyetlen női mentora. Ennek apropójából készített interjút a Blikk a vadóc énekesnővel. Gabi persze a tehetségkutatón kívül párkapcsolatáról is mesélt:

"Már korábban is eljutottam a belső békémhez, de persze Tibi is jó hatással volt rám, és ma már maximálisan rendben vagyok önmagammal. Eleinte mindkettőnkön egy maszk volt, aztán ahogy megismertük egymást, rájöttünk, hogy mennyire egyezik az értékrendünk és a világlátásunk" - mondta Gabi.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Nagyon boldogok vagyunk együtt, nem titkolom, hogy közös otthonon gondolkozunk, de egyelőre ennyit tervezünk. Aztán majd egyszer szeretnék családot is, de ez még a jövő zenéje..."

"Nagyon örült, mikor megtudta, újra mentor leszek, és mivel mi is ebben a műsorban ismerkedtünk meg, sok közös emlékünk fűződik hozzá. Szerencsére tisztában van a munkarenddel, és azzal, milyen áldozatokkal jár egy ilyen műsor. Emellett pedig ő is rengeteget dolgozik, de szerencsére közös beatbox projektünkkel is gyakran járunk fellépni, így munka közben is együtt tudunk lenni" - felelte Gabi arra a kérdésre, hogy viseli a párja, hogy ilyen sokat dolgozik majd.

Tóth Gabi a mentortársakkalForrás: Instagram/Tóth Gabi