Tóth Gabi: "Nagyon boldogok vagyunk együtt"

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi tizenkét éve a magyar popszakma meghatározó egyénisége, személyisége sokat formálódott az évek alatt. A vadóc tiniből dívává alakult Gabit lehet szeretni, vagy éppen háborogni megnyilvánulásain, de tény: hazánk egyik legkarakteresebb énekesnője, és idén újra az X-Faktor egyetlen női mentora.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett idén is Gabi lesz az X-Faktor egyetlen női mentora. Ennek apropójából készített interjút a Blikk a vadóc énekesnővel. Gabi persze a tehetségkutatón kívül párkapcsolatáról is mesélt:

"Már korábban is eljutottam a belső békémhez, de persze Tibi is jó hatással volt rám, és ma már maximálisan rendben vagyok önmagammal. Eleinte mindkettőnkön egy maszk volt, aztán ahogy megismertük egymást, rájöttünk, hogy mennyire egyezik az értékrendünk és a világlátásunk" - mondta Gabi.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Nagyon boldogok vagyunk együtt, nem titkolom, hogy közös otthonon gondolkozunk, de egyelőre ennyit tervezünk. Aztán majd egyszer szeretnék családot is, de ez még a jövő zenéje..."

"Nagyon örült, mikor megtudta, újra mentor leszek, és mivel mi is ebben a műsorban ismerkedtünk meg, sok közös emlékünk fűződik hozzá. Szerencsére tisztában van a munkarenddel, és azzal, milyen áldozatokkal jár egy ilyen műsor. Emellett pedig ő is rengeteget dolgozik, de szerencsére közös beatbox projektünkkel is gyakran járunk fellépni, így munka közben is együtt tudunk lenni" - felelte Gabi arra a kérdésre, hogy viseli a párja, hogy ilyen sokat dolgozik majd.

Tóth Gabi a mentortársakkal Forrás: Instagram/Tóth Gabi
Újabb tehetségkutatót indít az RTL Klub! Nemcsak az X-Faktorban keresnek majd sztárokathttp://www.life.hu/sztarok/20160615-kicsi-oriasok-cimmel-az-x-faktor-mellett-az-rtl-klub-uj-tehetsegkutatot-indit-a-gyerekeknek.htmlA csatorna újítással is készül az eddig rejtőzködő tehetségek iránt érdeklődő nézőknek. Az X-Faktoron kívül is lesz olyan műsor, amiben megmutathatják, mire képesek! TV + Sztárok--Takács Nikolas: "Sajnálom az X-Faktor mentorait"http://www.life.hu/sztarok/20160615-takacs-nikolas-az-rtl-klub-xfaktor-felfedezettjevel-karrierrol-vilaghirnevrol-beszelgettunk.htmlAz X-Faktor egykori énekesének életétől nem hangos a bulvár sajtó, nem szolgáltat szaftos pletykákat, és ritkán ad interjút, ám ezúttal a Life.hu-val kivételt tett. TV + Sztárok--Már most áll a bál? ByeAlexnek az X-Faktor zsűrijével és a stábbal is akadnak nézeteltéréseihttp://www.life.hu/sztarok/20160614-byealex-maris-nezetelteresekbe-keveredett-az-x-faktorban.htmlAlex nem titkolja, hogy pár dologban ellentétes véleményen van az X-Faktor zsűritagjaival és a stábbal. De azt is elárulta, hogy bár évekkel ezelőtt még élesen bírálta a tehetségkutatókat, most az X-Faktor mentori székéből kicsit másképp látja a dolgokat. TV + Sztárok--Ilyen X-Faktor-mentor lesz ByeAlex - Új színt hozhat a tehetségkutatóbahttp://www.life.hu/sztarok/20160608-byealex-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlByeAlex sokak meglepetésére, mentor lesz a legújabb X-Faktorban. Hogy milyen karaktereket szeretne találni, mi a titka a sikernek és milyen mentor lesz az Eurovízión is sikeresen szereplő ByeAlex, ezt az alábbi videóban mondja el. TV + Sztárok--Ők lesznek az X-Faktor új mentoraihttp://www.life.hu/sztarok/20160608-x-faktor-ok-lesznek-a-2016-os-musor-zsuritagjai-a-csatorna-ma-jelentette-be-oket.htmlA műsorvezető kiléte után végre kiderült, hogy kik ülnek be idén a zsűriszékbe. A meglepetés elmaradt, hiszen a korábbi hírek beigazolódtak. TV + SztárokOrigoMeglepetés! Ő lesz az idei X-Faktor műsorvezetője http://www.life.hu/sztarok/20160608--x-faktor-musorvezeto-istenes-bence-lep-majd-szinpadra-a-versenyzokkel.htmlNem lepte meg a sajtó munkatársait, amikor bejelentették a 2016-os zenei tehetségkutató műsorvezetőjét. A csatorna egy régi motorost választott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.