Hogy rúg így bárki labdába? Chelsy Davy és Harry herceg örökké barátok lesznek

Forrás: AFP/Chris Ratcliffe -
Chelsy Davy Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már biztos, hogy nem lesz könnyű Harry herceg leendő feleségének, hiszen a fiú életében mindig ott lesz az egyik első barátnője, Chelsy Davy, akivel a mai napig jó barátok. 

A pár már 6 éve, 2010-ben szakított, a dél-afrikai szőkeség mégis lépten nyomon felbukkan a herceg életében: ugyanazokban a körökben mozog, mint Harry és bátyja, Vilmos, és ott volt Katalin és Vilmos esküvőjén is 2011-ben.

Forrás: AFP/Chris Ratcliffe

A lány, aki egyébként jogot végzett, jelenleg saját ékszercégében dolgozik: a márka neve Aya. Chelsy folyamatosan ingázik hazája, Zimbabwe, Zambia és London között. Nemrég a The Sunday Times egyik divattal foglalkozó kiadásában elárulta, ő és Harry mindig nagyon jó barátok lesznek, ehhez kétség sem férhet.

A gének is hatással vannak arra, hogy mikor veszítjük el a szüzességünket (18+)http://www.life.hu/intim/20160621-friss-kutatas-a-genek-is-hatassal-vannak-arra-hogy-mikor-kezdjuk-a-szexualis-eletet.htmlEgy friss kutatás szerint több tényező mellett a gének is közrejátszanak abban, hogy mikor létesítünk először szexuális kapcsolatot a partnerünkkel. IntimThinkstockMás élvezetekre vágysz? Az anális szex aranyszabályai (18+)http://www.life.hu/intim/20160621-analis-szex-igy-szerezz-oromet-a-parodnak-kivancsisag-es-bizalom-az-agyban.htmlSíkosító, óvszer, türelem, biztonságérzet - csak néhány dolog, ami elengedhetetlen ehhez az örömforráshoz. Bár sokan undorodnak tőle, íme néhány tipp, mielőtt belevágnátok! IntimThinkstockMegható szerelmes üzenetet küldött párjának Nagy Ádám barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160620-nagy-adam-baratnoje-meghato-uzenetet-kuldott-kedvesenek-a-magyar-valogatott-focistaja.htmlA válogatott egyik legjobbja az Eb-n Nagy Ádám, a Ferencváros középpályása. Szerelme egy igen bájos üzenettel lepte meg őt a Facebookon. Intim--Celine Dion teljesen kivirult: új szerelem a láthatáron? http://www.life.hu/intim/20160620-celine-dion-fantasztikusan-nez-ki-ferje-halala-utan-uj-ferfi-oldalan-a-vilagsztar.htmlA 47 éves sztár újra a régi pompájában tündököl. A hétvégén Párizsban sikerült lencsevégre kapni, ahol többen is meglepődtek az énekesnő viselkedésén. Intim--Gigantikus méretű melle segítségével lett milliomos a kitartott nőhttp://www.life.hu/intim/20160620-nina-peterson-a-hatalmas-mellu-kitartott-no-milliomos-lett.htmlNina Peterson luxuséletét öreg milliomosok finanszírozzák, a nő hatalmas villában él és luxusverdákkal közlekedik. Intim--Megható szerelmes üzenetet küldött párjának Nagy Ádám barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160620-nagy-adam-baratnoje-meghato-uzenetet-kuldott-kedvesenek-a-magyar-valogatott-focistaja.htmlA válogatott egyik legjobbja az Eb-n Nagy Ádám, a Ferencváros középpályása. Szerelme egy igen bájos üzenettel lepte meg őt a Facebookon. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.