Dobó Kata: "Félek túlságosan megszokom a magányt"

Dobó Kata színésznő szingli magány Anger Zsolt szerelem életmód szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő néhány hónapja szakított és azóta szingliként éli a mindennapjait, ezért joggal fél, mi lesz, ha megszokja a szabadságát.

Dobó Kata a közelmúltban szakított Anger Zsolt színésszel, és bár tudja, hogy sok előnye van a magányos létformának,mégsem szeretné, ha ez az állapot állandósulna – írja a Story.

Forrás: Facebook/Dobó Kata

„Nem lenne jó, ha annyira megkedvelném ezt az életformát, hogy ne akarjak kilépni belőle. Jelenleg persze időm sincs az ismerkedésre, rengeteg a munkám, és ha szabadidőm van, akkor azt a kislányommal szeretném tölteni. Nyáron lesz egy kis szünet, akkor pedig 24 órában az lesz a dolgom, hogy Szofit szórakoztassam" – mondta Kata.

3+1 póz egyéjszakás szexhez: Ha csak a vaginádban akarsz érezni és nem a szívedben (18+)http://www.life.hu/intim/20160620-3-1-poz-egyejszakas-szexhez-ha-csak-a-vaginadban-akarsz-erezni-es-nem-a-szivedben.htmlNem szexeltél már jó ideje, a libidód az egekben (érthető módon), és az egyik társkeresőn megismerkedtél egy helyes pasival. Azóta semmi másra nem vágysz, mint egy kiadós hancúrra, és az sem érdekel, ha az illető másnapra eltűnik a képből, de szeretnéd kihozni a maximumot a történetből. Mutatunk 4 pozitúrát, ami garantálja, hogy ez bizony szenvedélyes éjszaka lesz! Intim--Csinos énekesnő miatt válik George Clooney: Íme ő!http://www.life.hu/intim/20160622-george-clooney-es-faith-hill-allitolag-osszemelegedtek.htmlBennfenntesek szerint nem tart már sokáig George Clooney házassága: az ok pedig egy szépséges énekesnő. Intim--3 dolog, amit elkaphatsz egy forró csókcsata alkalmávalhttp://www.life.hu/intim/20160622-harom-veszelyes-betegseg-mely-akar-egyetlen-csokkal-is-elkaphato-herpesz.htmlMint ahogy oly sok más, a puszi is inkább a nőknek fontos. Ismerd meg azt az 3 leggyakoribb betegséget, melyek akár egy csókkal is képesek fertőzni. IntimOrigoA dominák titkos élete: úrnők, akik a legbizarrabb fétist is valóra váltják (18+)http://www.life.hu/intim/20160622-a-dominak-titkos-elete-urnok-akik-a-legbizarrabb-fetist-is-valora-valtjak-samir-abady-fotosorozata.htmlA legvadabb vágyakat - amiket az ember senkinek nem mer elmondani - teljesítik a dominák, akik teljes harci díszben várják a szenvedni vágyó kuncsaftjaikat. Intim--Russell Crowe belehúzott: két nővel bulizott együtthttp://www.life.hu/intim/20160621-russell-crowe-a-gladiator-sztarja-ket-novel-bulizott.htmlA Gladiátor sztárja nem búsul a válása miatt: a minap két hölgyeménnyel kapták lencsevégre. Intim--A gének is hatással vannak arra, hogy mikor veszítjük el a szüzességünket (18+)http://www.life.hu/intim/20160621-friss-kutatas-a-genek-is-hatassal-vannak-arra-hogy-mikor-kezdjuk-a-szexualis-eletet.htmlEgy friss kutatás szerint több tényező mellett a gének is közrejátszanak abban, hogy mikor létesítünk először szexuális kapcsolatot a partnerünkkel. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.