Nehézbombázók! Kiss Ramóna és Tücsi bikiniben: Forró fotó!

Tücsi bikini Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hittük, hogy ez is csak egy átalgos keddi nap lesz, majd pedig a két dögös díva közös fürdőruhás fotót posztolt. Végünk!

A Barátok közt színésznője posztolta azt a fényképet, amitől elállt a lélegzetünk. Tökéletes bikinialak, csodás színek, és mindezt duplán:

Egy szó: WOW!

Szerelmes fotót posztolt Gáspár Evelin: dúl a love! http://www.life.hu/intim/20160628-gaspar-evelin-szerelmes-foto-a-sztarcsemete-ragyog-a-boldogsagtol-foto.htmlA sztárcsemete ismét meglepett minket egy igazán szexi fotóval! Most az Instagramjára posztolt egy közös képet, méghozzá az udvarlójával. Intim--Elképesztő! Egy műanyag baba miatt hagyta el a feleségét és gyerekeit (18+)http://www.life.hu/intim/20160628-egy-muanyag-baba-miatt-hagyta-el-a-feleseget-es-gyerekeit.htmlEgy 61 éves japán férfi az egész addigi életének, és a családjának is búcsút mondott egy műanyag baba kedvéért. IntimThinkstockWinona Ryder megszólalt a Johnny Depp körüli botrányrólhttp://www.life.hu/intim/20160628-winona-ryder-megszolalt-a-johnny-depp-koruli-botranyrol.htmlA színésznő menyasszonya volt a sztárnak, ezért most őt is megkérdezték arról, mi a véleménye Johnny Depp válásáról és az a körül kialakult botrányról. Intim--Hú de dögös! Mádai Vivien szexi bikiniben élvezi a nyarathttp://www.life.hu/intim/20160628-madai-vivien-musorvezeto-szexi-bikiniben-elvezi-a-nyarat.htmlA műsorvezető tudja, milyen elfoglaltság dukál a nagy meleghez! Széles mosollyal, egy hajón napfürdőzik. IntimOrigoMegható! Réka és Norbi között töretlenül dúl a szerelemhttp://www.life.hu/intim/20160628-schobert-norbi-meghato-uzenettel-koszontotte-fel-a-szulinapos-rubint-rekat.htmlRubint Réka születésnapján Norbi szerelmes szavakkal köszöntötte élete párját. A fitnesz lady 37 éves lett.IntimOrigoSzakított párjával Lipcsei Betta! 3 éves gyermekük sem tartotta össze őkethttp://www.life.hu/intim/20160628-szakitott-parjaval-lipcsei-betta-korabbi-szepsegkiralyno-alig-3-eves-kisfiuk-sem-tartotta-ossze-a.htmlA műsorvezető eddig nem beszélt nyilvánosság előtt a magánéleti problémáiról, de most őszintén vallott arról, hogy párjával ezentúl külön utakon folytatják az életüket. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.