Janza Kata dögösen, aprócska bikiniben napozik

Forrás: Facebook/Janza Kata -
napozás Janza Kata dögös bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő büszkén mutogathatja alakját, ugyanis 43 évesen is bombaformában van.

Éppen megérdemelt pihenését tölti a színésznő, ebben a forróságban pedig hol máshol tenné ezt, ha nem egy medence partján. Janza Kata apró, fekete bikiniben napfürdőzik, és 43 éves létére elképesztően jó formában van!

Forrás: Facebook/Janza Kata
"Hófehérke voltam, de elsodródtam" - 5 ok, amiért az elvált nők nemet mondanak a házasságrahttp://www.life.hu/intim/20160629-5-ok-amiert-az-elvalt-nok-nemet-mondanak-az-hazassagra.htmlA statisztikák szerint ma minden második házasság válással végződik, és a bontóperek kétharmadát a feleségek kezdeményezik. Ráadásul úgy tűnik, hogy az elvált nők jelentős hányadának esze ágában sincs újra feladni a függetlenségét, és megingathatatlan érvei vannak emellett. A miértekre kerestük a választ cikkünkben. Intim--Kate Moss mellbimbója a monitorunkon landolthttp://www.life.hu/intim/20160629-kate-moss-mellbimboja-a-monitorunkon-landolt.htmlA világhírű modell, Kate Moss nem szégyenlősködött, amikor velencei nyaralása alkalmával egy átlátszó melltartóban szexizett az erkélyen. Intim--El sem hiszed, kivel randizgat Rihanna: újabb szerelem? http://www.life.hu/intim/20160629-rihanna-es-drake-ujra-egyutt-randizason-kaptak-a-ket-vilagsztart-enekes.htmlA vadóc sztár nem bír a vérével! Több külföldi hírportál szerint is visszatért egykori párjához, méghozzá nem is olyan régen. Intim--Itt a csupasz valóság: nézd meg Candice Swanepoelt meztelenül! (18+)http://www.life.hu/intim/20160629-candice-swanepoel-meztelenul-pozol-a-spanyol-vogue-oldalain-szexi-fotok.htmlA dél-afrikai származású szupermodell teste láttán neked is felforrósodik a hangulatod. Micsoda dögös fotók! IntimOrigoNehézbombázók! Kiss Ramóna és Tücsi bikiniben: Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20160628-kiss-ramona-es-aryee-claudia-tucsi-bikiniben-feszitenek.htmlAzt hittük, hogy ez is csak egy átalgos keddi nap lesz, majd pedig a két dögös díva közös fürdőruhás fotót posztolt. Végünk!IntimOrigoElképesztő! Egy műanyag baba miatt hagyta el a feleségét és gyerekeit (18+)http://www.life.hu/intim/20160628-egy-muanyag-baba-miatt-hagyta-el-a-feleseget-es-gyerekeit.htmlEgy 61 éves japán férfi az egész addigi életének, és a családjának is búcsút mondott egy műanyag baba kedvéért. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.