Lerántottuk a takarót a magyarokról: a többség ilyen szexpartnerre vágyik

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat együttlét szexpartner kívánságlista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiánypótló felmérést végzett felhasználói között az egyik hazai szexpartnerkereső weboldal. Milyen szerető szerepel a magyar férfiak és nők kívánságlistáján? Olvass tovább és kiderül!

A tabuk ledöntögetése után megdöbbentő felfedezésre jutottak a szexre éhes magyar nők és férfiak. A kutatásban közel 500 résztvevő árulta el, mire vágyik az ágyban, ezzel együtt pedig több tévhitet is megcáfoltak az eredmények.

A nők és a lepedőakrobaták

A hölgyek szerint az ideális férfi sportos, vagy átlagos testalkatú, barna, esetleg fekete hajú, borostás és legalább 180 cm magas. Öltözködésüket illetően inkább a lezser-elegáns vonal a legjobb.

A munka terén pedig győztek az egyenruhák:

a szexuálisan a legvonzóbb szakma jelenleg a tűzoltó, de a rendőrök és az orvosok is beindítják a hölgyek fantáziáját.

Forrás: Thinkstock

A félreértések elkerülése végett érdemes megjegyezni, hogy a nők egyáltalán nem a tökéletes férfit keresik, de fontos, hogy az illető az ágyban legyen kreatív, emellett legyenek közös témáik, attól függetlenül is, hogy

nem egy házastársat, hanem egy alkalmi ágyastársat keresnek.

Forrás: Thinkstock

A férfiak választása

Az erősebbik nem számára a nő hajszíne teljesen mellékes, azt viszont egyáltalán nem szeretik, ha partnerük látványosan ki van sminkelve. Sőt, bár mi nők, nem számítottunk rá, de ideje száműzni a rúzst, mivel a kutatás szerint a férfiak alig harmadának jön be, ha a nő rúzsozza magát.

Forrás: Thinkstock

A felmérés szerint a férfiak fele az átlagos testalkatú nőket szereti, és hogy ez mit jelent? Tehát a se nem túl sovány, se nem túl kövér nők vannak előnyben. De ez még semmi! Durván megcáfoltak egy tévhitet: a férfiak közül minden ötödik kifejezetten odavan

a néhány plusz kilóval rendelkező, sőt molett nőkért.

Mindemellett a műköröm ideje is lejárt! Nagyjából minden negyedik férfit kifejezetten lelomboz a műköröm látványa.

Forrás: Thinkstock

A legszexibb szakma terén az ápolónők, titkárnők és a tanárnők nyertek. Legkevésbé pedig az orvos, ügyvéd és pszichológus számít szexinek, ráadásul az aerobic oktató, fodrász és kozmetikus nők is a lista végén szerepelnek.

Forrás: Hedley YouTube

A legnagyobb meglepetést pedig a végére tartogattuk: a férfiaknál sem csak a szexről szól az egyéjszakás kaland. Bár nem olyan magas az arány, mint a nők esetében, de a többségnek igenis fontos, hogy az együttlétek során beszélgetni is tudjon partnerével - számolt be a Szexrandi.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.