Lady Dömper: egy magyarországi transzvesztita férfi kettős élete

Forrás: RTL Klub -
transzvesztita Fókusz szexualitás homoszexualitás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nappal visszafogott úriember, de este teljesen kivetkőzik magából Petróczi Zoltán, és az éjszakai élet legismertebb transzvesztita előadójává válik.

Lady Dömper néven talán többen ismerik Petróczi Zoltánt, aki nappal egy egészen átlagos férfi életét éli. Ahogy viszont leszáll az éj, ő is átalakul, mégpedig az egyik legismertebb transzvesztita előadóvá.

Forrás: RTL Klub

Kispolgári közegben nőtt fel, rendes körülmények között. A homoszexualitás nem volt opció számára, még gyűrűs menyasszonya is volt. 25 évesen fogalmazódott meg benne, hogy a saját neméhez vonzódik. Vendéglátósként dolgozott, így került be a melegbárok világába Petróczi Zoltán, akit ott csak Lady Dömperként ismernek - hangzott el az RTL Klub Fókusz című adásában.

Forrás: RTL Klub
Intim fotón csókolja új párját Steiner Kristófhttp://www.life.hu/intim/20160701-intim-fotot-posztolt-steiner-kristof-uj-szerelmevel-nimroddal-csokolozik.htmlAz egykori műsorvezető élete még néhány hónappal ezelőtt teljesen romokban hevert. Tönkrement házasságát siratta, de újra rátalált a szerelem. IntimOrigo"Hófehérke voltam, de elsodródtam" - 5 ok, amiért az elvált nők nemet mondanak a házasságrahttp://www.life.hu/intim/20160629-5-ok-amiert-az-elvalt-nok-nemet-mondanak-az-hazassagra.htmlA statisztikák szerint ma minden második házasság válással végződik, és a bontóperek kétharmadát a feleségek kezdeményezik. Ráadásul úgy tűnik, hogy az elvált nők jelentős hányadának esze ágában sincs újra feladni a függetlenségét, és megingathatatlan érvei vannak emellett. A miértekre kerestük a választ cikkünkben. Intim--Ilyen férfi vágyik Szulák Andrea: elárulta a titkot! http://www.life.hu/intim/20160630-szulak-andrea-keresi-az-igazit-a-szinesznonek-nagyon-fontos-a-kislanya-velemenye.htmlA színésznő elmondása alapján mindent meg fog tenni, hogy édesanyjával ellentétben sikerüljön megtalálnia az igazit. Persze kislánya, Rozina szerepel az életében az első helyen. Intim--Alanis Morissette anyaszült meztelenül fürdőzött: fotó! http://www.life.hu/intim/20160630-alanis-morissette-az-enekesno-a-medenceben-dobta-le-magarol-a-textilt-szexi-foto.htmlA várandós énekesnő a medencében merült alá, méghozzá pucéran. A jelenetet a férje örökítette meg egy gyönyörű képen. Intim--Oszd meg a házimunkát, és uralkodj az ágyban! - Íme, a tuti recept!http://www.life.hu/intim/20160630-kevesebb-hazimunka-tobb-szex-egy-tanulmany-a-hazimunka-felosztasa-jo-hatassal-van-a-nemi-eletre.htmlJó, ha a férfiak tudják: több szexre számíthatnak, ha nem csak az egyik fél végzi a házimunka és a bevásárlás nagy részét. Márpedig egy tanulmány szerint még mindig a nők felelnek leginkább a házimunkáért. Intim--Sokkoló videó! Durva szexorgiába fulladt a turisták mulatsága (18+)http://www.life.hu/intim/20160630-durva-szexorgiaba-fulladt-a-turistak-mulatsaga.htmlRemek hajókázós bulinak indult, ám elég durva szexorgia lett a vége annak a túrának, ami az egész virtuális világot felháborodással töltötte el. A kérdés már csak az, vajon ki érezte úgy, hogy ezt a nem mindennapi túlfűtött eseményt az egész világgal meg kell osztania? Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.