Ó, az a test: Emily Ratajkowski megint nagyot villantott

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski -
dögös bikini Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal modell minden porcikáját láthattuk már, de ez nem jelenti azt, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Emily rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit.

Mindig azt hisszük, hogy Emily Ratajkowski nem lehet már szexibb, de a 25 éves modell rendszerint meghazudtolja ezt. Legújabb bikinis képével igazán felforrósítja a hangulatot, nem mintha nem lenne már így is elég fülledt az idő.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski
Szent a béke? Együtt ünnepelt Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20160705-egyutt-unnepelt-julius-4-en-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlÚjabb botrányok és kínos szituációk helyett a pár együtt, gyermekeikkel ünnepelte július 4-ét. Intim--Újra férjhez ment Clint Eastwood exfeleségehttp://www.life.hu/intim/20160705-ujra-ferjhez-ment-clint-eastwood-exfelesege-dina.htmlA hétvégén újra az oltár elé állt Dina Eastwood, a nő, aki 17 évig volt a színészlegenda felesége. IntimOrigoMegbabonázta párját Czippán Anett: évekig is hajlandó volt rá várnihttp://www.life.hu/intim/20160705-czippan-anett-szerelme-szabolcs-evekig-is-hajlando-volt-varni-a-musorvezetore.htmlA csinos műsorvezető hét évvel ezelőtt találkozott először a TV2-nél jelenlegi párjával, ám akkor még nem is tudta, hogy ő lesz számára az igazi. Évekig kellett várnia a férfinak, hogy Anett nála találja meg a boldogságot. Intim--Kínos! Katy Perry az exével csevegett új pasija előtthttp://www.life.hu/intim/20160704-katy-perry-randizott-orlando-bloomal-es-expasijaval-is-osszefutott.htmlNincs annál kínosabb, mint összefutni az expasival egy randin, ám ha mindez világsztárokkal történik, valószínűleg még kellemetlenebb a helyzet. IntimAFPTönkrement a Szex és New York sztárjának házassága?http://www.life.hu/intim/20160704-sarah-jessica-parker-es-ferje-mar-allitolag-nem-elnek-egyutt.htmlLassan két évtizede házas Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick, ám a hírek szerint már nem is él együtt a két színész. Intim--Hoppá! Nem hiszed el, kivel kavar jelenleg Jennifer Garner: fotó! http://www.life.hu/intim/20160704-jennifer-garner-bradley-cooperrel-szorakoztatta-magat-lesifotok-a-sztarokrol.htmlA sztár a jelek szerint hivatalosan és végleg túl van Ben Afflecken. Most egy hasonlóan jóképű színésszel, Bradley Cooperrel flörtölgetett a párizsi divathéten. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.