Taylor Swift kebelbarátnője, Britany Maack osztotta meg Instagram-oldalán a képet, ami azóta bejárta a világsajtót. 

Brangelina után egy új fantázianév tartja lázban az álomgyárat, ez pedig a Hiddleswift. Az énekesnő és új kedvese, Tom Hiddleston nem titkolóztak sokáig, és seperc alatt már egy közös képpel mutatták meg, hogy ők bizony egy pár. De nem csak ez az érdekes a képen.

Forrás: Instagram/Britany Maack

Amellett, hogy a fotón a barátnő, Britany Maack és férje is szerepel, a harmadik páros legalább olyan izgalmas, mint Taylorék: Blake Lively és Ryan Reynolds. Az állapotos színésznő és férje nem árasztják el közös képeikkel a világhálót, sőt, nagyon ritka, hogy így szerepelnek egy fotón.

Míg Taylornál csak legyintünk, hiszen a Thor sztárja valószínúleg egy újabb trófea a sztárpasik között, addig a Lively-Reynolds párost imádjuk. És kiszúrtuk azt is, hogy Blake kivételesen nem egy extra designer darabot, hanem egy klasszikus, fehér tornacipőt visel - és így is csoda szép!

A csapat egyébként gigabulit tartott jó sok sztárral a napokban - arról, hogy kik vettek részt a vakáción, és hogy hogyan fest Blake Lively pocakosan, bikiniben, itt írtunk korábban.