Íme, a fotó, ami felrobbantotta az internetet

Forrás: Instagram/Britany Maack -
Tom Hiddleston Taylor Swift Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift kebelbarátnője, Britany Maack osztotta meg Instagram-oldalán a képet, ami azóta bejárta a világsajtót. 

Brangelina után egy új fantázianév tartja lázban az álomgyárat, ez pedig a Hiddleswift. Az énekesnő és új kedvese, Tom Hiddleston nem titkolóztak sokáig, és seperc alatt már egy közös képpel mutatták meg, hogy ők bizony egy pár. De nem csak ez az érdekes a képen.

Forrás: Instagram/Britany Maack

Amellett, hogy a fotón a barátnő, Britany Maack és férje is szerepel, a harmadik páros legalább olyan izgalmas, mint Taylorék: Blake Lively és Ryan Reynolds. Az állapotos színésznő és férje nem árasztják el közös képeikkel a világhálót, sőt, nagyon ritka, hogy így szerepelnek egy fotón.

Míg Taylornál csak legyintünk, hiszen a Thor sztárja valószínúleg egy újabb trófea a sztárpasik között, addig a Lively-Reynolds párost imádjuk. És kiszúrtuk azt is, hogy Blake kivételesen nem egy extra designer darabot, hanem egy klasszikus, fehér tornacipőt visel - és így is csoda szép!

A csapat egyébként gigabulit tartott jó sok sztárral a napokban - arról, hogy kik vettek részt a vakáción, és hogy hogyan fest Blake Lively pocakosan, bikiniben, itt írtunk korábban.

Ma van a csók világnapja: 10 tény, melyet biztosan nem tudtál róla! http://www.life.hu/intim/20160706-csok-vilagnapja-10-teny-amit-nem-tudtal-a-csokrol-cuppanasra-fel.htmlA puszi, később pedig a csók egész kiskorunktól kezdve része az életünknek. Az egész világon július 6-án ünnepeljük a Csók Világnapját. A jeles nap alkalmából összegyűjtöttünk néhány érdekes dolgot a csókolózásról, amit eddig nem biztos, hogy tudtál. Cuppanásra fel! Intim--Megható! Mentőautóban házasodott össze egy pár: cuki fotó! http://www.life.hu/intim/20160705-mentoautoban-kototte-ossze-az-eletet-egy-par-a-volegeny-betegsege-miatt-meghato-foto.htmlAz esküvő napja mindig izgalmakkal teli, főleg, ha a házasulandók valamelyike betegeskedik. Ez történt Spanyolországban is, melyről egy megható fotó is készült. Intim--Megbabonázta párját Czippán Anett: évekig is hajlandó volt rá várnihttp://www.life.hu/intim/20160705-czippan-anett-szerelme-szabolcs-evekig-is-hajlando-volt-varni-a-musorvezetore.htmlA csinos műsorvezető hét évvel ezelőtt találkozott először a TV2-nél jelenlegi párjával, ám akkor még nem is tudta, hogy ő lesz számára az igazi. Évekig kellett várnia a férfinak, hogy Anett nála találja meg a boldogságot. Intim--Kínos! Katy Perry az exével csevegett új pasija előtthttp://www.life.hu/intim/20160704-katy-perry-randizott-orlando-bloomal-es-expasijaval-is-osszefutott.htmlNincs annál kínosabb, mint összefutni az expasival egy randin, ám ha mindez világsztárokkal történik, valószínűleg még kellemetlenebb a helyzet. IntimAFPHoppá! Nem hiszed el, kivel kavar jelenleg Jennifer Garner: fotó! http://www.life.hu/intim/20160704-jennifer-garner-bradley-cooperrel-szorakoztatta-magat-lesifotok-a-sztarokrol.htmlA sztár a jelek szerint hivatalosan és végleg túl van Ben Afflecken. Most egy hasonlóan jóképű színésszel, Bradley Cooperrel flörtölgetett a párizsi divathéten. Intim--Ó, az a test: Emily Ratajkowski megint nagyot villantotthttp://www.life.hu/intim/20160705-emily-ratajkowski-ujabb-bikinis-kepet-posztolt-instagramra-nagyon-dogos.htmlA fiatal modell minden porcikáját láthattuk már, de ez nem jelenti azt, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Emily rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.