Tilda Swinton bevallotta: férjével és szeretőjével élt együtt

Forrás: AFP -
színésznő házasság Tilda Swinton szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő bátran vállalja, hogy évekig nyílt házasságban élt. Jelenleg 20 évvel fiatalabb szeretőjével ossza meg az ágyát. 

Tilda és későbbi férje, John Bryne 1995-től alkotnak egy párt. 1997 novemberében megszülettek ikreik, Xavier és Honor. A szerelmesek még a kapcsolat elején megegyeztek, hogy ha a másik életébe belépne egy harmadik személy, akkor nem zárkoznak el a dolog elől, és új életet kezdenek. Pár évvel később így is történt: Tilda 2004-től Sandro Kopp barátnője lett - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

A sztár férje később úgy döntött, hogy a család érdekében szorítanak helyet a közös otthonukban neje új szerelmének, így egy idő után a fiatal szerető ott élt velük a házban. A színésznő sosem szégyellte a dolgot: szerinte egészségesebb egy boldog kapcsolatban élni hármasban, mint folyton ölni egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.