Micsoda fotó! Emily Ratajkowski pucéran lovagol a Harper's Bazaar címlapján

címlap Harpers Bazaar Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álomtestű Emily idomait nem először látjuk ruha nélkül, a Harper's Bazaar címlapja azonban más, mint az eddigi fotók.

Emilynek nincs sok gondja az alakjával: a popsija maga a tökély, a melleiért pedig minden pasi odáig van. Most a népszerű magazin címlapján mindez együtt van, ráadásul nem is akárhogyan: Emily egy gyönyörű lovon lovagol, anyaszült meztelenül.

Forrás: Harper's Bazaar

A vele készült interjúban a szépség mesélt arról, hogy igenis természetesnek kellene lennie a meztelenségnek, és elmondta, szerinte Kim Kardashian pucér szelfijei ezt nem segítik elő. Kim ugyanis csakis azért mutogatja magát, hogy felhívja a testére a figyelmet.

Persze Emily-nek könnyű: ha mindannyiunknak ilyen teste lenne, valószínűleg másként viszonyulnánk a meztelenséghez...

Hoppá! Nem házasodik össze Tolvai Reni és Kállay-Saunders András?http://www.life.hu/intim/20160707-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras-nem-tervezi-a-hazassagot-az-enekes-nyilatkozott.htmlA pár a 2010-es Megasztár óta él szerelemben egymással. A jelek szerint azonban egyikőjük sem szeretne oltár elé állni a közeljövőben. IntimFotó: Marton Szilvia - OrigoKorda György: “Nem élem túl, ha nem teszem magamévá”http://www.life.hu/intim/20160707-korda-gyorgy-es-balazs-klari-kapcsolata-futo-kalandnak-indult-gyuri-bacsi-ugy-gondolta-em-elem-tul.htmlSírig tartó szerelem az, ami Korda György és Balázs Klári között van, bár csak kalandnak indult. Korda György bevallotta, hogy most sem tud ellenállni Klárikának. IntimOrigoFényes nappal szexelt egy pár a nyílt utcán (18+)http://www.life.hu/intim/20160706-fenyes-nappal-szexelt-egy-par-a-nyilt-utcan-oroszorszagban.htmlEgy elegáns öltönyös férfi és hölgytársa szemérmetlenül estek egymásnak az utcán, egyáltalán nem zavartatták magukat azon, hogy bárki megláthatja őket. Intim--Ezért mutogatják a pasik a péniszüket a neten (18+)http://www.life.hu/intim/20160707-erdekes-valaszok-arra-miert-fotozzak-a-pasik-a-nemi-szervuket.htmlNemcsak szelfikkel vannak tele a közösségi oldalak: ha hiszed, ha nem, a WhatsApp, a Snapchat, a Facebook vagy a Skype telis tele vannak olyan képekkel, amelyeken a férfiak hímvesszőjükről készítettek fotókat. De miért is jó ez? Intim--Hatalmasat villant új klipjében az X-Faktor szexi győztese: videó! http://www.life.hu/intim/20160706-toth-andi-villantott-fantasztikusan-nez-ki-a-tehetsegkutato-musorban-hiresse-valt-enekesno.htmlNem sajnálja az időt testére a tehetségkutató műsorban híressé vált énekesnő. Andi kemény edzéseinek meg is lett az eredménye! IntimOrigoFenyő Iván megtalálta az igazit?http://www.life.hu/intim/20160706-fenyo-ivan-mar-nem-csak-a-filmekbe-szerelmes-titkoztos-holgy-rabolta-el-a-szivet.htmlA sármos színészt mindig szép nők vették körül, de féltett magánéletét igyekezett titokban tartani. Most úgy tűnik, egy hölgynek sikerült elvarázsolnia a sztárt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.