Botrány! Szex­vi­de­ó­val zsarol magyar celebfeleségeket egy személyi edző

Forrás: Dreamstime -
szexvideó zsarolás feleség celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Be­telt a pohár egy vá­ló­fél­ben lévő ma­gyar hí­res­ség férjénél. A felszarvazott férfi most őszintén beszélt a sajtónak az érzéseiről. 

A hírek szerint egy nevét elhallgató személyi edző milliókkal zsarolja azokat a sztárfeleségeket, akik az edzés mellett másfajta tevékenységekre is felkérték őt. Az ügyben megszólalt egy hazai celeb is, aki nemrég döntött úgy, hogy a történtek után elválik a nejétől. A kiábrándult férj a nyilatkozatban hozzátette, hogy nemcsak ő kapott ilyen felkérést – írja a Napi Ász.

Forrás: Dreamstime

"Tulajdonképpen magasról tennék minderre, hisz a páromból már régen kiábrándultam, és valahol az sem volt titok előttem, hogy egy kicsit félrelépős. Persze engem sem kellett félteni. Ám aztán jött a derült égből a villámcsapás.

"A pasi maga jelent meg nálam, illetve küldette el a leleplező videót, és közölte, vagy tejelek, vagy ő áll elő a filmmel, de már nem nálam, hanem a sajtónál. Azt hitte a szerencsétlen, hogy majd összecsinálom magam, de tévedett."

A magam csatornáin üzentem neki, hogy vagy meghúzza magát, vagy nem túl kedves ismerőseim megkeresik, és az életben többet nem fog testet edzeni. Se másét, se a sajátját" – mondta a Napi Ásznak a férj, aki úgy tudja, hogy volt párja több barátnője is összeszűrte a levet a férfival.

Vihar a Paradicsomban? Valami nincs rendben Irina Shayk és Bradley Cooper közötthttp://www.life.hu/intim/20160711-valami-nincs-rendben-irina-shayk-es-bradley-cooper-kozott.htmlAz egyik legszexibb sztárpár is ott volt vasárnap Wimbledonban, ám szemmel láthatóan valami történhetett Irina és Bradley között. Intim--Mihalik Enikő megint félmeztelen: De vajon melyik fele? - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160709-mihalik-eniko-modell-megint-felmeztelenul-pozol-instagram-oldalan.htmlA csodaszép modellt nem először látjuk hiányos öltözékben, de mindig örülünk, amikor sok szabad börfelületet villant. Így tett most is.IntimOrigoHoppá! Nem házasodik össze Tolvai Reni és Kállay-Saunders András?http://www.life.hu/intim/20160707-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras-nem-tervezi-a-hazassagot-az-enekes-nyilatkozott.htmlA pár a 2010-es Megasztár óta él szerelemben egymással. A jelek szerint azonban egyikőjük sem szeretne oltár elé állni a közeljövőben. IntimFotó: Marton Szilvia - OrigoMit szól ehhez apuci? Jól beterpesztett a sztárcsemetehttp://www.life.hu/intim/20160706-lenny-kravitz-lanya-zoe-beterpesztett.htmlMost aztán főhet Lenny Kravitz feje! Intim--Orgazmusod van? Ez történik a testedben! (18+)http://www.life.hu/intim/20160705-orgazmus-ez-tortenik-a-szervezetedben-agy-sziv-es-bor.htmlAz orgazmus fantasztikusan jó érzés, és azt gondolnánk, hogy kevés jobb dolog van a világon. És mik az egészségre gyakorolt hatásai? Íme, a válasz! Intim--Steiner Kristóf sokat hezitált új szerelme miatt, mielőtt összejöttek http://www.life.hu/intim/20160705-steiner-kristof-oszinten-beszelt-az-uj-szerelmerol-a-sztar-boldog-a-parjaval-video.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Steiner Kristóf és párja, Matan szakítottak. A sztár azóta már egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.