Be­telt a pohár egy vá­ló­fél­ben lévő ma­gyar hí­res­ség férjénél. A felszarvazott férfi most őszintén beszélt a sajtónak az érzéseiről. 

A hírek szerint egy nevét elhallgató személyi edző milliókkal zsarolja azokat a sztárfeleségeket, akik az edzés mellett másfajta tevékenységekre is felkérték őt. Az ügyben megszólalt egy hazai celeb is, aki nemrég döntött úgy, hogy a történtek után elválik a nejétől. A kiábrándult férj a nyilatkozatban hozzátette, hogy nemcsak ő kapott ilyen felkérést – írja a Napi Ász

Forrás: Dreamstime

"Tulajdonképpen magasról tennék minderre, hisz a páromból már régen kiábrándultam, és valahol az sem volt titok előttem, hogy egy kicsit félrelépős. Persze engem sem kellett félteni. Ám aztán jött a derült égből a villámcsapás. 

"A pasi maga jelent meg nálam, illetve küldette el a leleplező videót, és közölte, vagy tejelek, vagy ő áll elő a filmmel, de már nem nálam, hanem a sajtónál. Azt hitte a szerencsétlen, hogy majd összecsinálom magam, de tévedett." A magam csatornáin üzentem neki, hogy vagy meghúzza magát, vagy nem túl kedves ismerőseim megkeresik, és az életben többet nem fog testet edzeni. Se másét, se a sajátját" – mondta a Napi Ásznak a férj, aki úgy tudja, hogy volt párja több barátnője is összeszűrte a levet a férfival.